dmn1 Napisano 16 Marzec 2010 Autor Napisano 16 Marzec 2010 Witam!Koledzy! Mam takie pytania od kilku dobrych wieczorów studiuję forum i doszedłem do wniosku iż powinienem wybrać rutusa. Szybko szczegóły, militarka and drobnica, z opisów wynika ze rutus da rade, za cene rutusa mam tez używke whites 5900. a może coś z garretów lub całkiem co innego, zaznaczam że chce mili jak i drobnice. Proszę wypowiedzcie się szczerze max 1500 zł ! lepiej używka np. whites czy nowy rutus. ?
irasiad Napisano 18 Marzec 2010 Napisano 18 Marzec 2010 Proponuję Ci kolego byś wcześniej umówił się w terenie z kimś kto ma te wykrywki. Poczuj ich smak" w praktyce. Pozdrawiam!
jorg Napisano 18 Marzec 2010 Napisano 18 Marzec 2010 po jednym wypadzie w teren to kolega się może jedynie zniechęcić..każdy wykrywacz wymaga osłuchania ,możesz kupić wykrywacz nawet za 4tyś..i jeśli go nie poznasz to możesz czuć niesmak,ja mam pierwszy sezon proxime i nie chce sie jednoznacznie wypowiadać, przyznam tylko szczerze ze kilka razy mnie mile zaskoczyła..wykonanie b.dobre,cena przyzwoita,no i zawsze masz 2 lata gwarancji.pozdrawiam
Moras Napisano 18 Marzec 2010 Napisano 18 Marzec 2010 sam niedawno kupiłem nową PROXIME i z wielkim zapałem mimo zmarznietej ziemi ruszyłem na wykopki.wcześniej miałem ace 250 i jeżeli chcesz kolego uniwersalną wykrywkę na mili jak i drobnicę to przynajmniej z tych dwóch modeli polecam Ci rutusa. Ale to tylko moje indywidualne zdanie i musisz znaleśc sprzęt dla siebie. garret do typowy odkurzacz na drobnice za przyzwoitą cenę ale na militarkę raczej za slaby. Z rutusem na statyku możesz dużo więcej jeżeli chodzi o militarkę . powodzenia
Brzęczyszczykiewicz Napisano 18 Marzec 2010 Napisano 18 Marzec 2010 Umiejętne ustawienie 5900 wcale nie jest takie proste, szczególnie jeśli się nie wie co się tam właściwie w środku dzieje gdy kręcisz taka czy inną gałką. Za to możesz liczyć na odczuwalnie lepsze osiągi (jeśli mówimy o wersji slim z regulacja preampa z sondą bluemax 950). Dla odmiany Proxima - włączasz i jedziesz, niemal bez czytania o co chodzi. Czyli - co kto woli i coś za coś.
Cpt.Nemo Napisano 18 Marzec 2010 Napisano 18 Marzec 2010 Ja bym kupil uzywana Proxime za 750zl i w ten sposob i wilk syty i owca cala i forsa w kieszeni zostala :)
bigi Napisano 18 Marzec 2010 Napisano 18 Marzec 2010 chyba ciezko za tyle proxime dostac co ? a obsluga proximy jest naprawde prymitywna, wiec na poczatek jak najbardziej.
Cpt.Nemo Napisano 18 Marzec 2010 Napisano 18 Marzec 2010 Bardzo latwo dostac za tyle :)http://www.poszukiwanieskarbow.com/Forum/viewtopic.php?t=73963 Tu ostatnio widzialem
dmn1 Napisano 18 Marzec 2010 Autor Napisano 18 Marzec 2010 Myślę ze do odważnych świat należy! na forum jest dość duzo tematów ws ustawiania rutusa wiec mniej wiecej wiem o co chodzi. Zaryzykuje i kupie rutusa jestem w Gdyni akurat to podejde do ich firmy i poprostu zakupie :)
samgnus Napisano 18 Marzec 2010 Napisano 18 Marzec 2010 W cenie do 1,500 zł kupisz sporo używanych b.dobrych wykrywek na kolor i militarkę...wystarczy poszukać.Pozdrawiam!
bigi Napisano 19 Marzec 2010 Napisano 19 Marzec 2010 cholera ja solarke chyba z rok temu pchnalem za tyle :D ale zdzierstwo :)
Mazow Napisano 19 Marzec 2010 Napisano 19 Marzec 2010 Witam,Jeśli jesteś z centralnej polski to mogę Cię kolego zabrać na sprawdzenie Proximy jutro w okolice Sochaczewa. Oczywiście jak się odezwiesz.Mamy zamiar zacząć około 12-tej. Kolega posiada sprzęt z USA.Jak masz auto i chcesz się przekonać to się odezwij i możemy się umówić.Pozdrawiam,
dmn1 Napisano 20 Marzec 2010 Autor Napisano 20 Marzec 2010 Witam!Dzieki za zaproszenie ale niestety to nie mój region, gdynia i wrocław te 2 miasta:) W Gdyni siedziba główna rutusa więc lepiej trafić nie mogłem ;)P pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.