Skocz do zawartości

Dzisiaj rano cz.2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 193
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Dzięki. Widzę, że są to żołnierze pochodzący gdzieś z gór i odnoszę wrażenie, że byli na szkółce w Komorowie. Ale nie mogę zlokalizować tego zdjęcia o które pytałem. Może w albumie na żywo szybciej wypatrzysz jakiś wpis pomocny przy lokalizacji miejsca.

• 3 weeks later...

Witam Huk-u
Ja trochę z innej beczki. W pierwszej części tego wątku wkleiłeś zdjęcie :
https://forum.odkrywca.pl/uploads/forum_old/photos/picsforum24/pora_005.jpg
Sam długo zastanawiałem się co to jest bo odnajdywane jest zwykle w pobliżu rozbitych RSO. Jak widać na zdjęciu jest to łapa dwójnogu niemieckiego moździerza 120 mm. RSO holowały te moździerze.
Pozdrawiam i więcej nie śmiecę.

Kiler a wiec -tak wgrywam na kompa trochę fotek które jeszcze mi wychodzą w tym archiwum - ale mam problem to nie takie proste - przerosło mnie to na razie przejrzałem tylko albumy i tu już wymiękam wiele fotek jest podorywanych z kart i trzeba dopiero nad tym posiedzieć ,niektóre fotki mają podpisy z tyłu i będzie można je dopasować do odpowiednich opisów w kartach ale większość nie i zdaje sobie sprawę że już nigdy nie uda sie dopasować do albumu - naprawdę wymaga to benedyktyńskiej pracy a jeszcze oprócz tych albumów mam jeszcze takie drugie pudło samych fotek - w miarę możliwości spróbuję ci coś tam jeszcze wygrzebać - ale przypominaj mi o tym :):)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie