von Neumarkt Napisano 9 Marzec 2010 Autor Share Napisano 9 Marzec 2010 Krótko,jedna z informacji ściągnięta z netu.Już widzę jak muzea wypełniają się glinianymi naczyniami".Pozdrawiam v.N . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 9 Marzec 2010 Share Napisano 9 Marzec 2010 4000 lat ??? Ciekawe rzeczy...Zawsze mowilem: mediom niemozna wierzyc ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 9 Marzec 2010 Share Napisano 9 Marzec 2010 Heheh, a ile tego po lasach się poniewiera :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 9 Marzec 2010 Share Napisano 9 Marzec 2010 Zanim Ci się wypełnią to przeczytaj cały artykuł że zrozumieniem,zanim wstawisz przypadkowe zdjęcie z ogólnym opisem. http://www.wroclaw-powiat.wfp.pl/news.php?id=39166&PHPSESSID=cddc8d8096cb6dfd9dd7274e43e636c0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
von Neumarkt Napisano 9 Marzec 2010 Autor Share Napisano 9 Marzec 2010 vis1939,nie denerwuj się ,rzeczywiście masz rację ale ten tekst i zdjęcie znalazłem na innej stronie i tam było tylko to co przekazałem a jak zapewne przeczytałeś twórcą tego pseudo artykułu był REDAKTOR.http://www.mojetrofea.pl/index.php?site=trofeum&id=608 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 9 Marzec 2010 Share Napisano 9 Marzec 2010 Ależ ja się nie denerwuje:) chciałem Ci tylko zwrócić uwagę że pomimo powszechnego bajkopisarstwa i profesionalizmu" w środowisku dziennikarzy,zdarza im się czasami coś normalnie i w miarę zgodnie z prawdą opisać:)Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
płetwal Napisano 11 Marzec 2010 Share Napisano 11 Marzec 2010 no jakaś w tym prawda jest pomylona czy nie ale przedmioty z tego zdjęcia także wielu w domach na pewno chowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.