srg.steiner Napisano 6 Marzec 2010 Autor Share Napisano 6 Marzec 2010 sorki,poprzednio coś pokręciłem,ale teraz powinno być ok :)pamiątki po przodkach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dago2 Napisano 6 Marzec 2010 Share Napisano 6 Marzec 2010 Ciekawa lektura;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cupek6 Napisano 6 Marzec 2010 Share Napisano 6 Marzec 2010 Może zaspokoisz naszą ciekawość i otworzysz tę książkę ? Mowa o Adolfie . Pozdro . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srg.steiner Napisano 6 Marzec 2010 Autor Share Napisano 6 Marzec 2010 mam ją ponad 30!? lat,uratowana przed zniszczeniem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srg.steiner Napisano 6 Marzec 2010 Autor Share Napisano 6 Marzec 2010 przedmowa marsz.H.G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srg.steiner Napisano 6 Marzec 2010 Autor Share Napisano 6 Marzec 2010 rok wyd.1935 a zdj. jak nowe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 6 Marzec 2010 Share Napisano 6 Marzec 2010 Święta trójca:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srg.steiner Napisano 7 Marzec 2010 Autor Share Napisano 7 Marzec 2010 rozdział poświęcony WH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srg.steiner Napisano 7 Marzec 2010 Autor Share Napisano 7 Marzec 2010 WH. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srg.steiner Napisano 7 Marzec 2010 Autor Share Napisano 7 Marzec 2010 WH.i nie tylko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srg.steiner Napisano 7 Marzec 2010 Autor Share Napisano 7 Marzec 2010 wódz i płk. J.Beck :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srg.steiner Napisano 7 Marzec 2010 Autor Share Napisano 7 Marzec 2010 uwaga na drugiego z prawej :) i to na razie tyle...,ale sam album jest b.ciekawy choć by ze względu na zdj.i ich jakośćpzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RT1971 Napisano 8 Marzec 2010 Share Napisano 8 Marzec 2010 Witam.Jestem nowy na forum i mam pytanie.Ile jest zdjęć w książce ,czy są one w jednym formacie?Interesuje mnie to ,ponieważ większość z pokazanych posiadam tylko luzem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srg.steiner Napisano 10 Marzec 2010 Autor Share Napisano 10 Marzec 2010 kolego,nie liczyłem.zdj.w większości sa w różnym formacie,każde zdj opisane na odwrocie, :) 126 str.,jakość zdj. jak widać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.