vojtaz2 Napisano 2 Marzec 2010 Autor Napisano 2 Marzec 2010 Witam was, wyskoczyła mi dziś skrzynka do mg 34 na amo a w niej była szczotka, czy jest to szczotka z oryginalnego wyposażenia wh? czy tylko zwykła dopasowana do potrzeb.
bjar_1 Napisano 2 Marzec 2010 Napisano 2 Marzec 2010 Zginęła im od kompletu, to drapnęli inną w jakiejś chacie...
vojtaz2 Napisano 2 Marzec 2010 Autor Napisano 2 Marzec 2010 Witam was, wyskoczyła mi dziś skrzynka do mg 34 na amo a w niej była szczotka, czy jest to szczotka z oryginalnego wyposażenia wh? czy tylko zwykła dopasowana do potrzeb.
vojtaz2 Napisano 2 Marzec 2010 Autor Napisano 2 Marzec 2010 ostatnia fotka. nie dopatrzyłem się sygnatur
vojtaz2 Napisano 2 Marzec 2010 Autor Napisano 2 Marzec 2010 vis1939 i bjar_1 wielkie dzięki za pomoc, może jutro coś znowu znajdę :) Pozdrawiam
Pytanie
vojtaz2
Witam was, wyskoczyła mi dziś skrzynka do mg 34 na amo a w niej była szczotka, czy jest to szczotka z oryginalnego wyposażenia wh? czy tylko zwykła dopasowana do potrzeb.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.