samter Napisano 1 Marzec 2010 Autor Napisano 1 Marzec 2010 Witam, dostałem ostatnio gratis do monet taką blaszkę. Może mi ktoś coś o niej powiedzieć ?
Sailer Napisano 1 Marzec 2010 Napisano 1 Marzec 2010 Yo! Podpisuje się pod zapytaniem. Mam identyko tylko z odłamanymi uszkami".PEACE!
kindzal Napisano 1 Marzec 2010 Napisano 1 Marzec 2010 To nie blaszka, tylko klamerka, ale niestety niewiem jaka...
Graudenz 18 Napisano 1 Marzec 2010 Napisano 1 Marzec 2010 pytanie czy to całe jest monolitem? Jeśli tak to wygląda coś na regulację długości paska.Wygląda na wyrób powojenny bać wczesne lwp taka jest moja sugestia mogę się mylić.
Sailer Napisano 1 Marzec 2010 Napisano 1 Marzec 2010 Raczej z lwp nie ma nic wspólnego. Samter nawiń jak to trafiłeś, czy dostałeś. Poszukam swojej i wrzuce fote.
kopijnik2 Napisano 1 Marzec 2010 Napisano 1 Marzec 2010 cóś od rapcia...Milicję Ludową =(nie Obywatelską) trza sprawdzić...
samter Napisano 1 Marzec 2010 Autor Napisano 1 Marzec 2010 Do mnie to trafiło z monetami z wczesnego PRL.
Pytanie
samter
Witam, dostałem ostatnio gratis do monet taką blaszkę. Może mi ktoś coś o niej powiedzieć ?
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.