Skocz do zawartości

Jaki wykrywacz ?

Matexxx_2007

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
hmm za tą cenę to HS-3 Smętek" albo Garreta ce 250. Ewentualnie Fisher f2 lecz tego ostatniego w ręce nie miałem.
Napisano
a ja bym polecał wykrywacz o nazwie salamandra kosztuje nie wiele a jest dobrym sprzętem sam używam go od dwóch lat i nie narzekam świetny na militarkę... monet także sporo nim znalazłem śmiało mogę polecić ten sprzęt pozdrawiam
Napisano
http://www.poszukiwanieskarbow.com/Forum/viewtopic.php?t=54946&start=60
O tu na samej gorze masz doskonale porownanie obydwu :)
Oczywiscie cudotworcy zaraz stwierdza ze w ziemi to koniecznie musi byc odwrotnie :) Choc ja bym nie uwierzyl ze odwrotnie bedzie.
Napisano
No pewnie ze lepszy tylko uzywa troche drozszych i gorszych baterii :) ale za to jest niewiele plytszy.
Natomiast nie wahajmy sie stwierdzic ze modnie wyglada co jest niewatpliwie cenne i przewazajace:) Choc z trzeciej strony awangardowa kolorystyka ACE tez pozwala poderwac sporo lasek.
A tak na serio to mysle ze to dokladnie wszystko jedno, poza moze zasilajacymi bateriami gdzie ja zdecydowanie preferuje paluszki. Co nie kupisz bedziesz zadowolony i chwalil potem (tzn. przed sprzedaza :) bo dwie sa tylko naprawde radosne chwile: gdy kupisz i gdy uda Ci sie sprzedac )
Bierz ten ktory Ci sie wizualnie bardziej spodoba.
Napisano
Żaden z tych dwóch nie jest dobry na militaria , jeśli chcesz kopać militarkę to w tej cenie masz smętka , nowaka ( pomimo co piszą sprzęt przyjemny), rutusa solarisa też możesz brać pod uwagę jeśli chcesz coś uniwersalniejszego.
pozdrawiam
Napisano
Jak przedmówcy uważam iż niema , przynajmniej w tej cenie dobrego wykrywacza na monety i militaria , ponieważ albo nie łapie najmniejszych monet , albo płytko ciągnie bagnety i chełmiki . Osobiście testowałem kilka sprzętów między innymi Midas , Traper , Jabel , Proton , Pulsar IV , Solaris , First plus , first , Xlt , Koliber … powiem szczerze że nawet w droższych sprzętach jest ciężko pogodzić szukanie militarki i monetek . Ponieważ ciężko jest porównać te sprzęty , powiem tylko iż jeśli militarka to tylko Pi , a monetki to Vlf . Dla pocieszenia napiszę tylko że jeśli chodzi o Pi , to nie koniecznie musi być drogi . chyba że chcemy w nim mieć wizualizację itp. Osobiście na Twoim miejscu kupił bym sobie jakiegoś taniego Pi najlepiej z dyskryminacją co by odrzucał chociaż najdrobniejsze śmieci których obecnie jest pełno w terenie , a resztę sumy odłożył i dozbierał na coś z klasy Xlt
  • 1 month later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie