Matexxx_2007 Napisano 28 Luty 2010 Autor Napisano 28 Luty 2010 Witam !!! Zna ktoś może jakiś dobry wykrywacz na militaria i monety do 800 złotych ?
Szumsk Napisano 28 Luty 2010 Napisano 28 Luty 2010 hmm za tą cenę to HS-3 Smętek" albo Garreta ce 250. Ewentualnie Fisher f2 lecz tego ostatniego w ręce nie miałem.
piotr321 Napisano 28 Luty 2010 Napisano 28 Luty 2010 no smętek z cewką 30cm to 850zł ale Fisher f2 to to dobry będzie
Cpt.Nemo Napisano 28 Luty 2010 Napisano 28 Luty 2010 Oba wyzej wymienione sa dobre, dla tego ja bym jednak kupil trzeciego czyli Garretta ACE 250 bo najlepszy :)
krank Napisano 28 Luty 2010 Napisano 28 Luty 2010 a ja bym polecał wykrywacz o nazwie salamandra kosztuje nie wiele a jest dobrym sprzętem sam używam go od dwóch lat i nie narzekam świetny na militarkę... monet także sporo nim znalazłem śmiało mogę polecić ten sprzęt pozdrawiam
Graudenz 18 Napisano 28 Luty 2010 Napisano 28 Luty 2010 Jak uniwersalny to używany rutus solaris bądź nowy fisher f2
Matexxx_2007 Napisano 28 Luty 2010 Autor Napisano 28 Luty 2010 Właśnie zastanawiałem się nad Fischerem f2 bądź Garretem ace 250, i jakie te wykrywacze mają zalety i wady ?
Cpt.Nemo Napisano 28 Luty 2010 Napisano 28 Luty 2010 http://www.poszukiwanieskarbow.com/Forum/viewtopic.php?t=54946&start=60O tu na samej gorze masz doskonale porownanie obydwu :)Oczywiscie cudotworcy zaraz stwierdza ze w ziemi to koniecznie musi byc odwrotnie :) Choc ja bym nie uwierzyl ze odwrotnie bedzie.
Matexxx_2007 Napisano 28 Luty 2010 Autor Napisano 28 Luty 2010 Ok, dzięki za pomoc, jenak Fischer jest lepszy od Garreta a wiec wezme Fischera :)
Cpt.Nemo Napisano 28 Luty 2010 Napisano 28 Luty 2010 No pewnie ze lepszy tylko uzywa troche drozszych i gorszych baterii :) ale za to jest niewiele plytszy. Natomiast nie wahajmy sie stwierdzic ze modnie wyglada co jest niewatpliwie cenne i przewazajace:) Choc z trzeciej strony awangardowa kolorystyka ACE tez pozwala poderwac sporo lasek.A tak na serio to mysle ze to dokladnie wszystko jedno, poza moze zasilajacymi bateriami gdzie ja zdecydowanie preferuje paluszki. Co nie kupisz bedziesz zadowolony i chwalil potem (tzn. przed sprzedaza :) bo dwie sa tylko naprawde radosne chwile: gdy kupisz i gdy uda Ci sie sprzedac )Bierz ten ktory Ci sie wizualnie bardziej spodoba.
samgnus Napisano 28 Luty 2010 Napisano 28 Luty 2010 Nie ma dobrego wykrywacza na militaria i monety do 800 zł.Pozdrawiam!
Matexxx_2007 Napisano 1 Marzec 2010 Autor Napisano 1 Marzec 2010 Bardziej właśnie chodzi mi o militaria typu hełmy, bagnety, puszki na maskę czy Fischer F2 lepiej się w wykrywaniu takich rzeczy sprawuje czy Garret ACE 250?
draven85 Napisano 1 Marzec 2010 Napisano 1 Marzec 2010 Żaden z tych dwóch nie jest dobry na militaria , jeśli chcesz kopać militarkę to w tej cenie masz smętka , nowaka ( pomimo co piszą sprzęt przyjemny), rutusa solarisa też możesz brać pod uwagę jeśli chcesz coś uniwersalniejszego. pozdrawiam
lest Napisano 4 Marzec 2010 Napisano 4 Marzec 2010 Jak przedmówcy uważam iż niema , przynajmniej w tej cenie dobrego wykrywacza na monety i militaria , ponieważ albo nie łapie najmniejszych monet , albo płytko ciągnie bagnety i chełmiki . Osobiście testowałem kilka sprzętów między innymi Midas , Traper , Jabel , Proton , Pulsar IV , Solaris , First plus , first , Xlt , Koliber … powiem szczerze że nawet w droższych sprzętach jest ciężko pogodzić szukanie militarki i monetek . Ponieważ ciężko jest porównać te sprzęty , powiem tylko iż jeśli militarka to tylko Pi , a monetki to Vlf . Dla pocieszenia napiszę tylko że jeśli chodzi o Pi , to nie koniecznie musi być drogi . chyba że chcemy w nim mieć wizualizację itp. Osobiście na Twoim miejscu kupił bym sobie jakiegoś taniego Pi najlepiej z dyskryminacją co by odrzucał chociaż najdrobniejsze śmieci których obecnie jest pełno w terenie , a resztę sumy odłożył i dozbierał na coś z klasy Xlt
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.