su7791 Napisano 27 Luty 2010 Autor Share Napisano 27 Luty 2010 Witam,spotkałem się z następującym opisem:Pierwsze dwanaście lat istnienia państwa bolszewickiego to okres niepodzielnych rządów Włdzimierza Lenina. Jego śmieć w 1924 r. rozpoczęła rywalizację o przywództwo w partii i państwie."Mam pytanie: Czy w książce wystąpił błąd w druku?Z tego co się orientuję Lenin objął rządy w 1917. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steell Napisano 27 Luty 2010 Share Napisano 27 Luty 2010 sam sobie odpowiedziałeś, policz i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
su7791 Napisano 28 Luty 2010 Autor Share Napisano 28 Luty 2010 Dzięki :) Myślałem,że może ja czegoś nie wiem,jest wiele tajemnic na tym świecie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1szybki Napisano 1 Marzec 2010 Share Napisano 1 Marzec 2010 wiecznie żywy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekA Napisano 7 Marzec 2010 Share Napisano 7 Marzec 2010 Kto jest twoim wzorem i dlaczego Lenin ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.