Skocz do zawartości

Michal16- rozpoczęcie sezonu 2010

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć. W lesie jeszcze sporo śniegu , ale kopać się chce. Więc postanowiłem się wybrać do pobliskiego lasu . Efekt słaby ale w końcu lepiej spędzić czas na świeżym powietrzu niż przy kompie .

• Odpowiedzi 54
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Oj podczas kopania w lesie też można się nieźle pobrudzić , ale czego nie robi się dla pasji. W sumie z pustymi rękami nie wróciłem . Pozdrawiam
Napisano
byłem wczoraj na wykopkach z kumplem. Sniegu mało ale duużo błota, on nie narzekał ale dla mnie to zniechęciło i przestałem szukać ;/ Ciężko się chodziło ;/ Jeszcze trzeba poczekać min 2 tyg. niech śnieg stopnieje i ziemia wyschnie ;)
Napisano
Wszystko zależy od terenu ja wczoraj na polu nie mogłem wbić saperki w ziemie, natomiast obok w lesie szło kopanie całkiem gładko.Cudów nie było tylko 2 łuski od mausera ale jak na początek sezonu to zawsze coś.
Napisano

Cześć. Dziś drugi wypad w tym roku . W sumie miejsce nie za bardzo wcześniej owocujące . Ale zawsze coś wyjdzie . Dziś tylko na nie całe 2 godziny. Jak widać śniegu jeszcze trochę jest , ale powoli widać już liście

• 4 weeks later...
Napisano
Cześć . I dziś mój ulubiony las , byłem w nim ok. 100 razy ale nie spodziewał bym się tam takich fantów . Mój pierwszy orzeł i myślę, że fant życia ...
Napisano
Witam moich imienników :) Ja szukam od bardzo niedawno (2 tyg.) oglądam i tylko pozostaje mi pozazdrościć, oprócz 2 zapalników i marnej łuski nic ciekawego nie znalazłem :(
Mam nadzieję, że też kiedys trafię swojego orzełka a może i hełmik. Pozdrawiam i gratuluję, powodzenia!
Napisano
Dzięki wszystkim , też się bardzo cieszę :) Widzę, że same Michały :)
Fahrenheit, ja takiego fancika szukałem z 2 lata , aż w końcu , u ciebie też tak będzie , czego Ci życzę. Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie