krecik wz. 65 Napisano 27 Luty 2010 Napisano 27 Luty 2010 Ja (ze względu na specyficzny rodzaj pracy) zawsze mam w kieszeniach i samochodzie całe stado tzw. apeciaków"...japońskiej OLFY - są bardziej zabójcze od zwykłego noża.Mam naklejać reklamy przy pomocy nożyka z Mc Donald'a ?!Niby jak ? ;))
arturborat Napisano 27 Luty 2010 Autor Napisano 27 Luty 2010 Spoko krecik: Kiedy w poniedziałek pisaliśmy o propozycji takiego zakazu opowiedziało się za nim 83% głosujących (teraz, kiedy obserwujemy zainteresowanie informacją osób z całego kraju proporcje są nieco inne - "za głosuje ok. 60 %)."W następny poniedziałek poparcie spadnie poniżej 40 proc., za miesiąc 20 i sprawa umrze śmiercią naturalną. Z Czechami i Austrią będziemy ostatnim bastionem normalności w Europie - przynajmniej w kwestii ostrzy. Artur
kopijnik2 Napisano 27 Luty 2010 Napisano 27 Luty 2010 jak wyżej... :)Nie podam przepisów na iewinne - niebezpieczne" przedmioty, ale jest tego masa...czy pojawią się jako powszechne narzędzia przestępstw - nie wiem, jest to kwestia mody w środowiskachtechnika zakazu będzie nieskuteczna wobec nich - gdyż dopiero sposób ich użycia - będzie je identyfikował...a to ciekawszy fragment art....Burmistrz Londynu wystąpił nawet do mieszkańców miasta z dramatycznym apelem, by widząc przestępstwo nie reagowali, bo było to zbyt niebezpieczne...
Martian Napisano 27 Luty 2010 Napisano 27 Luty 2010 borat a dealerom pozwolić stać z narkotykami przed szkołą. A dopiero jak jakiś dzieciak fiknie po zażyciu to sprawdzić który to sprzedał i go złapać. Płytko myślisz
arturborat Napisano 27 Luty 2010 Autor Napisano 27 Luty 2010 W narkotyki nie wchodzę. Może innym razem, Martian o tym pogadamy. Teraz idę kosę na sztorc oprawiać. Artur
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.