Skocz do zawartości

Trzeba coś zrobić z tymi bagnetami!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Ja (ze względu na specyficzny rodzaj pracy) zawsze mam w kieszeniach i samochodzie całe stado tzw. apeciaków"...japońskiej OLFY - są bardziej zabójcze od zwykłego noża.
Mam naklejać reklamy przy pomocy nożyka z Mc Donald'a ?!
Niby jak ? ;))

• Odpowiedzi 85
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Spoko krecik:

Kiedy w poniedziałek pisaliśmy o propozycji takiego zakazu opowiedziało się za nim 83% głosujących (teraz, kiedy obserwujemy zainteresowanie informacją osób z całego kraju proporcje są nieco inne - "za głosuje ok. 60 %)."

W następny poniedziałek poparcie spadnie poniżej 40 proc., za miesiąc 20 i sprawa umrze śmiercią naturalną. Z Czechami i Austrią będziemy ostatnim bastionem normalności w Europie - przynajmniej w kwestii ostrzy.
Artur

jak wyżej... :)

Nie podam przepisów na iewinne - niebezpieczne" przedmioty, ale jest tego masa...
czy pojawią się jako powszechne narzędzia przestępstw - nie wiem, jest to kwestia mody w środowiskach
technika zakazu będzie nieskuteczna wobec nich - gdyż dopiero sposób ich użycia - będzie je identyfikował...

a to ciekawszy fragment art.
...Burmistrz Londynu wystąpił nawet do mieszkańców miasta z dramatycznym apelem, by widząc przestępstwo nie reagowali, bo było to zbyt niebezpieczne...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie