mek100 Napisano 26 Luty 2010 Autor Share Napisano 26 Luty 2010 Co sądzicie panowie o tym filmie, warto poswięcić czas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wm Napisano 26 Luty 2010 Share Napisano 26 Luty 2010 Ogladałem kiedyś film o tej samej nazwie z bodajże 1958 roku, czarobiały i był wart obejżenia. Niewiem czy to ta sama produkcjia ale chyba tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mek100 Napisano 26 Luty 2010 Autor Share Napisano 26 Luty 2010 Niedawno był w tv, ale nie oglądałem. Szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegna85 Napisano 1 Marzec 2010 Share Napisano 1 Marzec 2010 Cały film jest do obejrzenia na YouTube w częściach, poniżej link do pierwszej części.http://www.youtube.com/watch?v=Ktew-ySf45o&feature=related Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stedke-Haemorrhage Napisano 5 Marzec 2010 Share Napisano 5 Marzec 2010 Obejrzałem wczoraj,no i dla mnie film bardzo dobry.Fajnie pokazany fanatyzm i oddanie chłopaków z HJ-o ile ich tak można nazwać.Do tego fajnie jest pokazane ich koleżeństwo jak i strach.Wkońcu jakoś pokazane że to alianci niekiedy musieli sie wycofać ze względu na mały oddział z którymi nie mogli dać sobie rady.Efekty specjalne...no coż jak ktoś lubi kino pełne eksplozji,widowiskowych akcji itp będzie zawiedziony,mi się podobały gdyż nie są przekoloryzowane.Chociaż te serie z MG,gdzie pociski nie przestrzeliwują sciany muru pruskiego... ;)Ja wkażdym bądź razie szczerze polecam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piett Napisano 6 Marzec 2010 Share Napisano 6 Marzec 2010 Tak - szkoda że nie rozwalili ku uciesze użytkownika suspendedanimation każdego Niemca i Austriaka jaki nawinołby się pod ręką - a już na pewno każdego kto w 1945 miał mniej niż 30 lat i tym samym nie miał wpływu na wybór w 1932 roku do władzy Nazistów. 12 lat prania mózgu i na 90 % robiłbyś to samo co ci gówniarze - GI lub Rosjanie dali by kule w łeb i byłoby o jednego polaczka mniej - działa to w obie strony...A podsumowując - nawet dobry film, a już na pewno amerykańskie czołgi wyglądały lepiej niż te dziwaczne potworki w oryginalnej wersji:P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikael68 Napisano 8 Marzec 2010 Share Napisano 8 Marzec 2010 Czołg Sherman jadący na początku 12 części filmu w You Tube ma polski znak na przednim pancerzu, przedstawiający skrzydło husarskie 1 Dywizji Pancernej generała Maczka. Trzeba się przyjrzeć dokładniej aby to wyłapać. Dość miły polski akcent w tym filmie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinF Napisano 9 Marzec 2010 Share Napisano 9 Marzec 2010 Jeśli ta wiewiórka to prawda to być może to pozostałość po okupacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 9 Marzec 2010 Share Napisano 9 Marzec 2010 http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=658510#915949pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
medvil Napisano 15 Marzec 2010 Share Napisano 15 Marzec 2010 te film mozna obejrzec tu w calosci http://www.eonline.pl/ polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.