terenowiec69 Napisano 25 Luty 2010 Napisano 25 Luty 2010 byc moze to jedna i ta sama osoba ,tylko tez wymyślij że w licytacji sie ludzie zlecą do niego i bedzie więcej potencjalnych chetnych, co wiecej pokazały sie aukcje z tymi samymi zdjeciami id wspomnianego kolesia.Mysle że ktos dał cynka na ten temat na forum.
adam793 Napisano 25 Luty 2010 Autor Napisano 25 Luty 2010 he he zaczęło się tak że kupiłem od saveusy wykrywacz zaraz patrze że po paru dniach na alledrogo jest ten sam wykrywacz i puszczony w licytację, pomyślałem kurcze na pewno do tej ceny tyle nie dobije co ja dałem, a mi za dużo nie chciał spuścić napisałem do niego ,więc żadnych cyn nikt nikomu nie dał.Ale było mineło
terenowiec69 Napisano 25 Luty 2010 Napisano 25 Luty 2010 Ludzie tez jak sępy czychaja na okazje ,a niestety dolar teraz 3,10 w przelewach to nikt promocji nie robi.
Eastlegion Napisano 25 Luty 2010 Napisano 25 Luty 2010 Ależ! Jak najbardziej rozumiem, popieram i szanuję czujność Kolegów! Czuwaj!
lv426 Napisano 27 Luty 2010 Napisano 27 Luty 2010 paczkę wypchaną gazetą" albo kilogram ziemniaków :) '19-latek ogłaszał na aukcjach internetowych, że ma do sprzedaży telefony komórkowe. Gdy zwycięzca aukcji przelewał gotówkę na jego konto, ten zamiast oferowanego towaru, wysyłał mu w paczce dwa ziemniaki lub dwie cebule'http://policyjni.gazeta.pl/Policyjni/1,91152,7605363,Oszust_internetowy_zamiast_telefonow_wysylal_kupujacym.html
Metro Napisano 28 Luty 2010 Napisano 28 Luty 2010 W początkach netu w Polsce jak nie było jeszcze serwisów aukcyjnych oszust zrobil stronę i sprzedawał telefony komórkowe. Potem na liście dyskusyjnej - jeden z kupców napisał ze facet przysłał mu jabłka. Na co ktoś zapytał czy były dobre. A on na to troche kwaśne ale zjadłem :-) Jabłka wyszły mu drogo.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.