Skocz do zawartości
  • 0

Stalowy gwintowany pręt

luzik400

Pytanie

22 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
wydaje mi się, że nie musimy popadać w lekką paranoję z każdym kawałkiem gwintowanego pręta czy pogiętej blachy....
stalowy gwintowany pręt" - to chyba wszystko co można powiedzieć o tym kawałku metalu..... nawet gdy jego posiadacz miał jakieś rozbudzone nadzieje.....
mogę koledze wskazać w okolicy ze trzy budowy, gdzie za flaszkę zrobią gwint większy niż te 3,2 cm.....
Napisano

Coś podobnego. Jeśli chodzi woytas o mnie to ja nie trolluje po prostu chce koledze pomóc. Jest takie prawdopodobieństwo że ten pręt może pochodzić ze sprzętu rolniczego.

Napisano
Szumsk masz rację drut pochodzi od maszyny rolniczej i proszę moderatora o zablokowanie wątku bo widzę że chłopaki rozgrzewają się w drwinach,identyfikacja to identyfikacja czy to chodzi o kawałek zapalnika czy o inną rzecz.Pozdrawiam podchodzących rozsądnie do tematu.
Napisano
Blokuje na wniosek autora.
W tym miejscu http://www.odkrywca.pl/kultura-wypowiedzi-na-forum,666840.html#666840 trwa dyskusja na temat wypowiedzi na forum.
Proponuje wszystkim dowcipnisiom zerknac do tego watku.
Napisano
Fanatyk raczej jest to wykop i znaleziony właśnie w miejscu potyczki drugowojennej(ale to o niczym nie świadczy bo równie dobrze mógł być zgubiony w innym okresie) mam nadzieję że zabłyśniesz teraz jakimś konkretem a zdięcia lepszego się nie spodziewaj bo niby z jakiej strony miałbym zrobić to zdięcie?a to że gwintowałeś pręty to plus dla ciebie tylko popatrz na wymiary tego mojego to trudno by było mieć taki drut w domu dla przypomnienia średnica 3,2 centymetra raczej trudno o taką narzynkę nawet chydrauliczna ma mniejszy skok gwintu.
Napisano
bez urazy ale już sam to zidentyfikowałeś. chyba już wszystko zostało powiedziane w temacie tego wątku. Może gdybyś podał trochę informacji dot kontekstu tego znaleziska to można by zacząć chociaż gdybać. Tak to będzie ciężko.
pozdrawiam
Napisano
fanatyk myślę że nie wszystko zostało powiedziane bo miałem na myśli zastosowanie tego prętu czy może to być część jakiegoś statywu?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie