Skocz do zawartości

kto produkuje oryginalne pasy dla WP?

wojtuś

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Chodzi mi konkretnie o oficerskie skórzane pasy dwuigłowe.
Z racji wieku nie jestem już na bieżąco z mundurówką wojska a chciałbym sobie kupić dobry oryginał nówkę.
Może ktoś wie jak odróżnić org. od kopii i gdzie możnaby poszukać takiej galanterii w Poznaniu?
Z góry dziękuję za sensowne podpowiedzi
podpowiadaczy w stylu znajdziesz w gogle" nie zapraszam do rozmowy.
Napisano
Witam.Widziałem takie pasy na ,,ALLEGRO''w cenie od 40zł do 50zł ale nie wiem czy oryginały,było napisane Pas Oficerski Czarny
Napisano
Wojskowe Przedsiębiorstwo Handlowe Sklep nr 7Karola Libelta 3, 61-706 Poznań61 857 23 60‎
POWINNI MIEĆ a jak nie to powiedzą czy można gdzieś kupić
Napisano
WP nie ma na wyposażeniu głównych pasów skórzanych, wycofano je parę lat temu, pewnie tylko batalion reprezentacyjny ma coś takiego.
Napisano
Tradytor, oficerowie w WP również nie mają na wyposażeniu skórzanych pasów głównych, od dobrych 10 lat, poza oddziałami reprezentacyjnymi.
Napisano
Swego czasu b.dobre pasy w tym typie można było nabyć w sklepach myśliwskich (Jedność Łowiecka). W sklepach militarnych czasami się trafiają. Te ze sklepu myśliwskiego niektóre miały chromowane klamry tak jak pasy MO. Jeżeli zależy Ci na oryginale z wojska to chyba tylko aledrogo" lub odzysk od emerytów. Pzdr

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie