wojtuś Napisano 19 Luty 2010 Autor Share Napisano 19 Luty 2010 Chodzi mi konkretnie o oficerskie skórzane pasy dwuigłowe.Z racji wieku nie jestem już na bieżąco z mundurówką wojska a chciałbym sobie kupić dobry oryginał nówkę.Może ktoś wie jak odróżnić org. od kopii i gdzie możnaby poszukać takiej galanterii w Poznaniu?Z góry dziękuję za sensowne podpowiedzipodpowiadaczy w stylu znajdziesz w gogle" nie zapraszam do rozmowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kebmor Napisano 19 Luty 2010 Share Napisano 19 Luty 2010 Witam.Widziałem takie pasy na ,,ALLEGRO''w cenie od 40zł do 50zł ale nie wiem czy oryginały,było napisane Pas Oficerski Czarny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carabus Napisano 19 Luty 2010 Share Napisano 19 Luty 2010 Wojskowe Przedsiębiorstwo Handlowe Sklep nr 7Karola Libelta 3, 61-706 Poznań61 857 23 60POWINNI MIEĆ a jak nie to powiedzą czy można gdzieś kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steell Napisano 20 Luty 2010 Share Napisano 20 Luty 2010 WP nie ma na wyposażeniu głównych pasów skórzanych, wycofano je parę lat temu, pewnie tylko batalion reprezentacyjny ma coś takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 20 Luty 2010 Share Napisano 20 Luty 2010 Steell koledze chodzi o oficerskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtuś Napisano 20 Luty 2010 Autor Share Napisano 20 Luty 2010 na ul Libelta był sklep ale od wielu lat jest tam Chata Polska" czyli spożywczak ,chyba że to gdzie indziej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 21 Luty 2010 Share Napisano 21 Luty 2010 Tradytor, oficerowie w WP również nie mają na wyposażeniu skórzanych pasów głównych, od dobrych 10 lat, poza oddziałami reprezentacyjnymi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felczer Napisano 24 Luty 2010 Share Napisano 24 Luty 2010 Swego czasu b.dobre pasy w tym typie można było nabyć w sklepach myśliwskich (Jedność Łowiecka). W sklepach militarnych czasami się trafiają. Te ze sklepu myśliwskiego niektóre miały chromowane klamry tak jak pasy MO. Jeżeli zależy Ci na oryginale z wojska to chyba tylko aledrogo" lub odzysk od emerytów. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.