dzieci3 Napisano 19 Luty 2010 Autor Napisano 19 Luty 2010 Mam taki kawałek tabliczki może rejestracyjnej?Nie wiem.Sądząc po pierwszej literce rosyjskie U.Widziałem podobną na All,ten sam rok,identycznie urwana jak moja.Tylko miała inne litery i cyfry.Proszę o poradę.Pzdr.
dzieci3 Napisano 19 Luty 2010 Autor Napisano 19 Luty 2010 Mam taki kawałek tabliczki może rejestracyjnej?Nie wiem.Sądząc po pierwszej literce rosyjskie U.Widziałem podobną na All,ten sam rok,identycznie urwana jak moja.Tylko miała inne litery i cyfry.Proszę o poradę.Pzdr.
arklas Napisano 22 Sierpień 2011 Napisano 22 Sierpień 2011 To jest polska tabliczka rejestracyjna z roweru. Górna linijka to numer, dolna to lata ważności (zawsze 1936-37 na takich tabliczkach). Ta pierwsza litera to Y, a w liczbie 18 zakodowane jest województwo lubelskie. Załączam zdjęcie podobnej tabliczki dla porównania.Więcej można poczytać tutaj: http://www.wptr.pl/index.php?dz=tablice&pdz=1922&sekcja=rowery
Pytanie
dzieci3
Mam taki kawałek tabliczki może rejestracyjnej?Nie wiem.Sądząc po pierwszej literce rosyjskie U.
Widziałem podobną na All,ten sam rok,identycznie urwana jak moja.Tylko miała inne litery i cyfry.
Proszę o poradę.
Pzdr.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.