ahawedrim Napisano 2 Marzec 2010 Autor Napisano 2 Marzec 2010 myślałem że będzie bardziej szczegółowa ale niejest tak zle,skrót ofeo to ogulnopolskie forum eksploracyjne odkrywca
Catadero Napisano 2 Marzec 2010 Napisano 2 Marzec 2010 Co to? Widok wodorostów na dnie oceanu i złoty dukat zgubiony przez piratów?C.
kokesh Napisano 2 Marzec 2010 Napisano 2 Marzec 2010 Dla mnie dramat .To laurka a nie symbol odkrywców -poszukiwaczy .O.F.E.O. Pierwsze skojarzenie, jakaś firma zajmująca się wywozem nieczystość .Pozdro...
Roadrunner Napisano 2 Marzec 2010 Napisano 2 Marzec 2010 A co to znaczy OFEO ???-oświeci mnie ktoś?-jak dla mnie na naszywce powinien być obrazek po którym od razu wiadomo czym się zajmujemy,a tu jakby bieg na orientacje.
Roadrunner Napisano 2 Marzec 2010 Napisano 2 Marzec 2010 Przepraszam już wiem co to za skrót,a ogólnopolskie piszę się przez ó :)
ahawedrim Napisano 2 Marzec 2010 Autor Napisano 2 Marzec 2010 woytas nie przejmój śię takimi drobnostkami są ważniejsze rzeczy na świecie np.akceptacja projektu
grinch20 Napisano 3 Marzec 2010 Napisano 3 Marzec 2010 Bardzo ładne i wrescie ktos cos zrobił a nie odsyła itd heheh
kopijnik2 Napisano 3 Marzec 2010 Napisano 3 Marzec 2010 ta technika - ma ogromny potencjałprojekt - ie przypadł mi do gustu"pytanie - czy w produkcji seryjnej - setki sztuk - można poszczególne egzemplarze indywidualizować - np. nr unikatowy?i jakie są koszty pojedynczego wyrobu i 1000 sztuk...
heniek1978 Napisano 3 Marzec 2010 Napisano 3 Marzec 2010 kopijnik po co numer unikatowy mi sie wydaje ze powinny naszywki byc numerowane od 1ego do............ ilus tam zeby bylo wiadomo ilu nas jest.Pozdro
kokesh Napisano 3 Marzec 2010 Napisano 3 Marzec 2010 A może ,kolczyk w ucho i kółko w nosie .Pozdro...
kopijnik2 Napisano 3 Marzec 2010 Napisano 3 Marzec 2010 to tylko jedna z koncepcji...pochodząca od pomysłu żetonu...----------------kolczyk - hm... może zakłócać sygnał...ale jeśli się upierasz......de gustibus non est disputandum...
Cpt.Nemo Napisano 3 Marzec 2010 Napisano 3 Marzec 2010 Ale nie zauwazy;iscie glownego bledu :( Czekalem i czekalem ze ktos to wreszcie dostrzeze ale widze ze musze sam.Pisza tu ludzie z Polski z Angli, Niemiec czy wreszcie ze Stanow itp. No to jakie to forum ? No smialo ?Oczywiscie - Wszechswiatowe lub co najmniej Swiatowe, Globalne albo Ziemskie. A nie jakies tam malutkie Ogolnopolskie :) jesli juz tak to Wszechpolackie :) predzej.A najprosciej to by bylo Internetowe :)
ahawedrim Napisano 3 Marzec 2010 Autor Napisano 3 Marzec 2010 trzeba by było zapytać moderatorów jakie to jest forum ogólnopolskie czy ogólnoświatowe???
ahawedrim Napisano 15 Marzec 2010 Autor Napisano 15 Marzec 2010 nadeszła wiekopomna chwila pierwsza sztuka,w rzeczywistości wygląda dużo lepiej,na zdięciu nie widać szczegółów wykonania, co otym myślicie będzie się nadawać?
radet82 Napisano 15 Marzec 2010 Napisano 15 Marzec 2010 mnie nie leży ale decyduje większość. Temat obserwowałem ale sie nie udzielałem ze względu jedynie na moje kierunkowe wykształcenie.subiektywnie i zwiezle. pozdr.
mauser90r Napisano 16 Marzec 2010 Napisano 16 Marzec 2010 moim zdaniem wyszło ok.wreszcie ktoś przeszedł od słów do czynów i dał projekt do wyhaftowania. Pozdrawiam
krecik wz. 65 Napisano 16 Marzec 2010 Napisano 16 Marzec 2010 A gdzie jest wyhaftowane COŚ ?!! Nawet OPIEKUNA nie ma...Lipa !
Lindenhof Napisano 17 Marzec 2010 Napisano 17 Marzec 2010 bardzo harcersko kojarzy mi się. zwłaszcza na fotce upamiętniającej wiekopomną chwilę". pozdr.
zbyniek Napisano 17 Marzec 2010 Napisano 17 Marzec 2010 Wspólnie obmyślamy projekt naszywki (już 1,5 roku) a i tak każdy nosi taką jak mu się podoba :) pozdr
piotr916 Napisano 17 Marzec 2010 Napisano 17 Marzec 2010 Może niech zajmie się tym sam miesięcznik Odkrywca i dołaczy swój projekt naszyfki do oferty działu asza kolekcja".Można tam juz przecież kupić czapeczkę,kubek,smycz itd.Kto będzie chciał-zamówi.
Cpt.Nemo Napisano 17 Marzec 2010 Napisano 17 Marzec 2010 miesiecznik Odkrywca chyba sie juz nami abytnio nie interesuje ?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.