Skocz do zawartości

nasza odznaka renowacja

ahawedrim

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Dla mnie dramat .To laurka a nie symbol odkrywców -poszukiwaczy .O.F.E.O. Pierwsze skojarzenie, jakaś firma zajmująca się wywozem nieczystość .Pozdro...
Napisano
A co to znaczy OFEO ???
-oświeci mnie ktoś?
-jak dla mnie na naszywce powinien być obrazek po którym od razu wiadomo czym się zajmujemy,a tu jakby bieg na orientacje.
Napisano
ta technika - ma ogromny potencjał
projekt - ie przypadł mi do gustu"

pytanie - czy w produkcji seryjnej - setki sztuk - można poszczególne egzemplarze indywidualizować - np. nr unikatowy?

i jakie są koszty pojedynczego wyrobu i 1000 sztuk...
Napisano
to tylko jedna z koncepcji...
pochodząca od pomysłu żetonu...

----------------
kolczyk - hm... może zakłócać sygnał...

ale jeśli się upierasz...
...de gustibus non est disputandum...
Napisano
Ale nie zauwazy;iscie glownego bledu :( Czekalem i czekalem ze ktos to wreszcie dostrzeze ale widze ze musze sam.
Pisza tu ludzie z Polski z Angli, Niemiec czy wreszcie ze Stanow itp. No to jakie to forum ? No smialo ?
Oczywiscie - Wszechswiatowe lub co najmniej Swiatowe, Globalne albo Ziemskie. A nie jakies tam malutkie Ogolnopolskie :) jesli juz tak to Wszechpolackie :) predzej.
A najprosciej to by bylo Internetowe :)
  • 2 weeks later...
Napisano

nadeszła wiekopomna chwila pierwsza sztuka,w rzeczywistości wygląda dużo lepiej,na zdięciu nie widać szczegółów wykonania, co otym myślicie będzie się nadawać?

Napisano
mnie nie leży ale decyduje większość. Temat obserwowałem ale sie nie udzielałem ze względu jedynie na moje kierunkowe wykształcenie.subiektywnie i zwiezle. pozdr.
Napisano
Może niech zajmie się tym sam miesięcznik Odkrywca i dołaczy swój projekt naszyfki do oferty działu asza kolekcja".Można tam juz przecież kupić czapeczkę,kubek,smycz itd.Kto będzie chciał-zamówi.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie