rubaj1 Posted February 17, 2010 Author Share Posted February 17, 2010 Witam.Jak jest z jakością u Proximy,oraz z dostępem do częśći?czy można wymieniać cewki na inne i i jakie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomala_kikol Posted February 17, 2010 Share Posted February 17, 2010 Z jakością nie jest źle w proximie a co do części zamiennych wszystko dostępne u producenta. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catadero Posted February 17, 2010 Share Posted February 17, 2010 Rutusy wytrzymałe na katowanie. Tu co prawda Solaris, ale i PROximy nie oszczędzam-i się sprawdza. Serwis 100% u producenta, cewka dostępna tylko w jednym typie-wystarcza.C. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rubaj1 Posted February 17, 2010 Author Share Posted February 17, 2010 sprawdza sie w szukaniu większych przedmiotów czy tylko drobnica? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnemyofGod Posted February 17, 2010 Share Posted February 17, 2010 Sprzęt dobry zarówno na większe żelastwo jak i na drobnicę. Ale wypowiadam się tylko o trybie dynamicznym bo statyka nie używam. Co do serwisu to trudno o lepszy i to jest ogromny plus tego sprzętu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnemyofGod Posted February 17, 2010 Share Posted February 17, 2010 Jeszcze odnośnie większej cewki: Może producent by się wypowiedział w tej kwestii, bo o ile dobrze pamiętam to plotki o większej cewce pojawiły się na rynku razem z Proximą. Może jakieś oficjalne sprostowanie. A idąc dalej może producent uchyliłby rąbka tajemnicy odnośnie ewentualnego pojawienia się jakiegoś nowego modelu. Marzy mi się jakiś super sprzęt na kolorową drobnicę. W ciemno kupuję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catadero Posted February 17, 2010 Share Posted February 17, 2010 A czy to producent rozsiewał plotki, by je teraz dementować?C. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnemyofGod Posted February 17, 2010 Share Posted February 17, 2010 A czy ja napisałem, że producent??? Ale producent chyba najlepiej wie jak to jest z tą dodatkową cewką i mógłby, o ile chce, rozwiać wszelkie wątpliwości. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lew_1988 Posted February 18, 2010 Share Posted February 18, 2010 Pytałem o cewke niedawno rutus się nie ustosunkował do tej poryhttp://odkrywca.pl/proxima-wieksza-cewka,665863.html#665863 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rubaj1 Posted February 18, 2010 Author Share Posted February 18, 2010 dziekuje wszystkim za pomoc w podjęciu decyzji zakupu wykrywki,szala wahnięc była pomiedzy rutusem a fischerem f5,teraz skłaniam sie do zakupu rutusa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fidzir Posted February 19, 2010 Share Posted February 19, 2010 i nie pożałujesz.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.