Skocz do zawartości

jakość Rutus proxima

rubaj1

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam.Jak jest z jakością u Proximy,oraz z dostępem do częśći?czy można wymieniać cewki na inne i i jakie?
Napisano

Rutusy wytrzymałe na katowanie. Tu co prawda Solaris, ale i PROximy nie oszczędzam-i się sprawdza. Serwis 100% u producenta, cewka dostępna tylko w jednym typie-wystarcza.

C.

Napisano
Sprzęt dobry zarówno na większe żelastwo jak i na drobnicę. Ale wypowiadam się tylko o trybie dynamicznym bo statyka nie używam. Co do serwisu to trudno o lepszy i to jest ogromny plus tego sprzętu.
Napisano
Jeszcze odnośnie większej cewki: Może producent by się wypowiedział w tej kwestii, bo o ile dobrze pamiętam to plotki o większej cewce pojawiły się na rynku razem z Proximą. Może jakieś oficjalne sprostowanie.
A idąc dalej może producent uchyliłby rąbka tajemnicy odnośnie ewentualnego pojawienia się jakiegoś nowego modelu. Marzy mi się jakiś super sprzęt na kolorową drobnicę. W ciemno kupuję.
Napisano
A czy ja napisałem, że producent??? Ale producent chyba najlepiej wie jak to jest z tą dodatkową cewką i mógłby, o ile chce, rozwiać wszelkie wątpliwości.
Napisano
dziekuje wszystkim za pomoc w podjęciu decyzji zakupu wykrywki,szala wahnięc była pomiedzy rutusem a fischerem f5,teraz skłaniam sie do zakupu rutusa.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie