pawlik Napisano 14 Luty 2010 Autor Napisano 14 Luty 2010 Witam. Znalazłem latem i tak moczył się w oliwce. Może ktoś wie gdzie takie coś było nabijane. obok wyszło troszkę carskich monet i guziki. pzdr
pawlik Napisano 14 Luty 2010 Autor Napisano 14 Luty 2010 Witam. Znalazłem latem i tak moczył się w oliwce. Może ktoś wie gdzie takie coś było nabijane. obok wyszło troszkę carskich monet i guziki. pzdr
8total4 Napisano 14 Luty 2010 Napisano 14 Luty 2010 ozdobny rodzaj gwoździa, w.g. mnie starszy niż XVIIIw.pozdro.
8total4 Napisano 14 Luty 2010 Napisano 14 Luty 2010 Myślę że mogl byc ale nie do jakiegos wybitnie twardego..raczej coś w kierunku tapicerstwa.. okuwanie kufrów, itp.widziałem różne rodzaje tego typu miedzianych gwoździ, różne długości szpiców i różne średnice główek.niektóre proporcjami odpowiadały stalowym o podobnych, dosc solidnych wymiarach.pozdro.
Pytanie
pawlik
Witam. Znalazłem latem i tak moczył się w oliwce. Może ktoś wie gdzie takie coś było nabijane. obok wyszło troszkę carskich monet i guziki. pzdr
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.