wz22 Napisano 11 Luty 2010 Autor Napisano 11 Luty 2010 Nie wiem czy wrześniowy szerokość 5cm jakiś mosiężny nit i dwa miejsca ze śladami poodprówanych nici.|Przedwojenny czy powojęnny jeśli po,to jak to rozróżnić w przyszłości?
stock84 Napisano 11 Luty 2010 Napisano 11 Luty 2010 Tak szeregowego jak i podoficera...ale twój raczej nie jest wrześniowy ani to wz 24 ani wz 36...może Austria?
8total4 Napisano 11 Luty 2010 Napisano 11 Luty 2010 Stock, ale przeciez podoficerowie nosili pasy szeregowych, a do munduru wyjsciowego mogli chyba nosić pas oficerski bez szelki.. ?:)pozdro.
wz22 Napisano 11 Luty 2010 Autor Napisano 11 Luty 2010 Nie wiem czy wrześniowy szerokość 5cm jakiś mosiężny nit i dwa miejsca ze śladami poodprówanych nici.|Przedwojenny czy powojęnny jeśli po,to jak to rozróżnić w przyszłości?
8total4 Napisano 11 Luty 2010 Napisano 11 Luty 2010 podoficera?to jest pas szeregowego.porównaj z tym na dole:http://www.wpk.p.lodz.pl/~bolas/main/uzbrojenie/piechota/ekwipunek.htmpozdro.
Pytanie
wz22
Nie wiem czy wrześniowy szerokość 5cm jakiś mosiężny nit i dwa miejsca ze śladami poodprówanych nici.|Przedwojenny czy powojęnny jeśli po,to jak to rozróżnić w przyszłości?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.