soomebody20 Napisano 9 Luty 2010 Autor Share Napisano 9 Luty 2010 Witam czy ktos kopie w zimie jak jest snieg? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz42 Napisano 9 Luty 2010 Share Napisano 9 Luty 2010 witam , Ja niestety kopię jak jest śnieg a raczej odgarniam, a tak na poważnie to obecna warstwa śniegu uniemożliwia poszukiwań,a jak już to trzeba wziąść pod uwage również głębokość zamarzniętej gleby co skutecznie odstrasza nawet najbardzie zapalonych poszukiwaczy, jedynie dzikom to nie przeszkadza.Trzeba czekać aż śnieg skapituluje.tegoroczna zima skutecznie miesza wszystkim w szykach, z utensknieniem czekam cieplejszych dni. Pozdrawiam Dasz Dół ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kebmor Napisano 9 Luty 2010 Share Napisano 9 Luty 2010 pod 40cm warstwą śniegu ziemia jest nie zamarznięta w piątek odśnieżałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumsk Napisano 9 Luty 2010 Share Napisano 9 Luty 2010 ja testowałem w ogródku sprzęt i wyjąłem Boratynkę wczoraj ale u mnie na podwórzu jest dobrze odśnieżone więc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
devill_2006 Napisano 9 Luty 2010 Share Napisano 9 Luty 2010 Ja kopię w zimę w moim regionie w lesie śniegu jest na sztych szpadla ziemia mięciutka o polach nawet nie ma co myśleć ale w lesie można pohulać z piszczałką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soomebody20 Napisano 9 Luty 2010 Autor Share Napisano 9 Luty 2010 byłem 2 dni temu na polach po odgarnieciu sniegu na jakies 30 metrow znalazłem pare boratynek i jedna taka monetke a mam dopiero tydzien czasu kanarka alczolwiek długo biegam z kolega na wykopki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 10 Luty 2010 Share Napisano 10 Luty 2010 Pokopiecie-Pokopiemy :)Wyro na weekend planuje odśnieżanie lasu więc sie da.Żebym miał transport to mugłbym pomóc wyżej wymienionemu :)Kadecie co Ty na to?<pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadet Napisano 10 Luty 2010 Share Napisano 10 Luty 2010 ja na to jak na lato . grilik i kiełbaski nawet jak nic nie znajdziemy to warto trochę pomarznąć razem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soomebody20 Napisano 10 Luty 2010 Autor Share Napisano 10 Luty 2010 a skad jestescie to bym razem z wami posmazył;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 10 Luty 2010 Share Napisano 10 Luty 2010 Okolice Warszawy, prawa strona Wisły<pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekal Napisano 14 Luty 2010 Share Napisano 14 Luty 2010 Witam. To niewyobrażalne ale ja już ze 2 miesiące nie kopałem :( może ktoś mnie zabierze? :) Jestem z prawego brzegu Wisły :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 14 Luty 2010 Share Napisano 14 Luty 2010 Sekal napisz do mnie na pablo8881@op.pl, lub gg 12141825<pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 14 Luty 2010 Share Napisano 14 Luty 2010 Paweł,ja mam wolny piątek,można gdzieś wyskoczyć z Sekalem..o ile śniegu znów nie napada.Sekal,ja ostatnio też byłem daaawno temu w lesie,w zeszłym już roku,dokładnie to 31 Grudnia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
speed Napisano 15 Luty 2010 Share Napisano 15 Luty 2010 Byłem wczoraj u ciotki w Wieluniu.Coś mnie podkusiło wziąść wykrywacz,i....miała niespodzianka.W rejonie Sędziejowic udało się pokopać.Ziemia była zmarznięta na 2cm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.