flow Posted February 8, 2010 Author Share Posted February 8, 2010 Witam szanowne grono kolegówChcę kupić Garretta ACE 250 lub Fishera F2 Proszę o doradzenie Pomocny do prac, głównie na monetki, militarkę. Który byłby lepszy ?Za wszystkie opinie - dziękuję z góryPost został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 16:45 08-02-2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyfus Posted February 8, 2010 Share Posted February 8, 2010 flow - wyłącz Caps Locka ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
flow Posted February 8, 2010 Author Share Posted February 8, 2010 juz poszedł sobie jak pozbyc sie swojej wykrywki?zostawic ----w samochodzie ja tak zrobiłem i rutus proxima poszedł sobie ale obserwuje allegro moze na niego trafie strata straszna Link to comment Share on other sites More sharing options...
ensiferum3 Posted February 8, 2010 Share Posted February 8, 2010 Flow - wyszukiwarka ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pako151515 Posted February 8, 2010 Share Posted February 8, 2010 Witam kolegę. Widzę, że nikt nie jest w stanie poradzić tobie. Tak więc odpowiadam na twoje pytanie Fisher F2 jest lepszy od Ace250. (Tak dla uwagi użytkowników, po to założył wątek aby dowiedzieć się czegoś konkretnego, a nie głupich gadanek 'wyszukiwarka'). Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyfus Posted February 8, 2010 Share Posted February 8, 2010 pako - temat wielokrotnie wałkowany w różnych opcjach.a co wyszukiwarka nie działa ? Po to jest, żeby sobie życie ułatwić, a nie korzystanie z niej, to jak dla mnie - lenistwo i łatwizna.tak na szybko :http://www.odkrywca.pl/search/index.php?sq=ace+250+czy+fisher+f2&ws=txt&id_forum=all&forum=on-pozdro- Link to comment Share on other sites More sharing options...
ensiferum3 Posted February 8, 2010 Share Posted February 8, 2010 Pako: Tak więc odpowiadam na twoje pytanie Fisher F2 jest lepszy od Ace250."Uzasadnij to stwierdzenie bo nie mogę się z nim zgodzić, lecz na razie nie będę się wypowiadać gdyż nie znam twych argumentów.A co do wyszukiwarki ... temat wiele razy poruszany, nawet sam go już poruszałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flow Posted February 8, 2010 Author Share Posted February 8, 2010 dziekuje wszystkim ludziom dobrej woli fakt z tą wyszukiwarka moj błąd ale za rady dzieki jak co to nadal czekam na sugestie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pp137xx Posted February 8, 2010 Share Posted February 8, 2010 Flow- nie wiem czy Ci coś pomogę,ale ja mam ACE 150,i nie mam nic do niego ,ale chce go zmienić na Fishera F2 ponieważ duzo o nim czytałem i ma lepsze osiągi niż ACE 250,stabilniejsza konstrukcja,i wiele osób wiele dobrego o nim mówi.Po drugie ja chce coś z Pinpoint-em.No ale decyzja należy do Ciebie chociaż stawiam na tego Fishera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotr321 Posted February 8, 2010 Share Posted February 8, 2010 jusz jak coś to Fishera F2 o yes buryfo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.