Skocz do zawartości

Pytanie o allegro...

szubi313

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
witam, czy zamówienie czegokolwiek z działu Części broni" równa się rychłej rewizji?! czy już te złe czasy choć na chwile odeszły w niepamięć...? pytam bo potrzebuje paru elementów do dokończenia repliki :)
Napisano
Tak jak mówi Tradytor,znam przypadek, że wbili się na przeszukanie do osoby która sprzedawała tego typu rzeczy na alledrogo. Znależli tam coś niedozwolonego a potem jechali na przeszukania wg listy tych, którzy u niego coś kupili i nie ważne było czy na dany przedmiot pozwolenie jest potrzebne czy też nie.
Napisano
Na podstawie zdjęcia i opisu z allegro mogą mieć problem z ustaleniem na sto procent czy przedmiot podpada pod ustawę czy nie. Wtedy mogą pojechać do osoby, która go zakupiła.
Napisano
Jeśli nie ma podanego to poproś o numer telefonu - zadzwoń, wysyłka za pobraniem, najlepiej na adres dziadka / babci, problem z głowy, NAJLEPSZYM ROZWIĄZANIEM JEST JEDNAK TARG STAROCI - jeśli masz możliwość odwiedzić.
pozdro
Napisano
jeśli tel. to z karty bo bilingi też sprawdzą a kartę po wykorzystaniu nie trzymaj w mieszkaniu tylko połknij lub spal.
Napisano
to sobie chyba jednak odpuszczę... pobuszuje w wolnych chwilach na jakiś giełdach, i nie miałem zamiaru kupować żadnych iglic i pazurków, wystarczą mi w zupełności pazurki mojej kobiety ;] dzięki za rady!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie