szubi313 Napisano 6 Luty 2010 Napisano 6 Luty 2010 witam, czy zamówienie czegokolwiek z działu Części broni" równa się rychłej rewizji?! czy już te złe czasy choć na chwile odeszły w niepamięć...? pytam bo potrzebuje paru elementów do dokończenia repliki :)
matizmat Napisano 6 Luty 2010 Napisano 6 Luty 2010 Jeżeli część nie podlega pod ustawę o broni i amunicji, to nie ma się czego obawiać...
zimmermann Napisano 6 Luty 2010 Napisano 6 Luty 2010 Tak jak mówi Tradytor,znam przypadek, że wbili się na przeszukanie do osoby która sprzedawała tego typu rzeczy na alledrogo. Znależli tam coś niedozwolonego a potem jechali na przeszukania wg listy tych, którzy u niego coś kupili i nie ważne było czy na dany przedmiot pozwolenie jest potrzebne czy też nie.
Czlowieksniegu Napisano 7 Luty 2010 Napisano 7 Luty 2010 Piku- ale i tak po takiej transakcji zostają ślady- @, przelew. W sytuacji, gdy trzepany jest sprzedawca/właściciel konta w Allezło, dane transakcji i tak wyjdą z kompa/banku.
lv426 Napisano 7 Luty 2010 Napisano 7 Luty 2010 Na podstawie zdjęcia i opisu z allegro mogą mieć problem z ustaleniem na sto procent czy przedmiot podpada pod ustawę czy nie. Wtedy mogą pojechać do osoby, która go zakupiła.
Kamiljan Napisano 7 Luty 2010 Napisano 7 Luty 2010 Jeśli nie ma podanego to poproś o numer telefonu - zadzwoń, wysyłka za pobraniem, najlepiej na adres dziadka / babci, problem z głowy, NAJLEPSZYM ROZWIĄZANIEM JEST JEDNAK TARG STAROCI - jeśli masz możliwość odwiedzić. pozdro
lv426 Napisano 7 Luty 2010 Napisano 7 Luty 2010 jeśli tel. to z karty bo bilingi też sprawdzą a kartę po wykorzystaniu nie trzymaj w mieszkaniu tylko połknij lub spal.
Szwecja Napisano 7 Luty 2010 Napisano 7 Luty 2010 Po przeczytaniu kilku ostatnich wypowiedzi czuje się jak bym żył w świecie Dżejmsa Błonda.
01dalton Napisano 7 Luty 2010 Napisano 7 Luty 2010 bo to polska właśnie - trza kombinować !Uczciwie się po prostu nie da , bo predzej czy póżniej i tak zapukają :).
szubi313 Napisano 7 Luty 2010 Autor Napisano 7 Luty 2010 to sobie chyba jednak odpuszczę... pobuszuje w wolnych chwilach na jakiś giełdach, i nie miałem zamiaru kupować żadnych iglic i pazurków, wystarczą mi w zupełności pazurki mojej kobiety ;] dzięki za rady!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.