Skocz do zawartości
  • 0

zagatkowy przedmiot

sordyl10

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
;-) tak strzeliłem... ;-) a co... wasze wszystkie wypowiedzi są na temat?? ;-) nawet modom się zdarza ;-)) a do kol sordyl10... wymiary na pewno pomogły by w id tego przedmiotu a tak na oko to możesz się spodziewać takich identyfikacji jak ja Ci to wlaśnie zidentyfikowałem... podczyść pomierz lepsze zdjęcia zrób i wtedy daj do id... pozdro i sorki za żarcik...
Szczurek
Napisano
po tych fotkach patrząc to może to być jaka kolwiek część mechaniczna od sprzętu rolniczego (cywilnego)jak również jakieś ustrojstwo wojskowe... a na polu sam wiesz kol.sordyl rożne rzeczy się trafiają... podczyść troszkę, nie jest to raczej żadna urwiłapka także chociaż zgrubnie z rdzę obczyść pomierz i wtedy może ktoś pomoże Ci zidentyfikować.... pozdro
Napisano
Jak to się można oszukać...

Z wielką uwagą i zaciekawieniem otwieram wątek - a tu ... złom.

Zagatkowy przedmiot... - w języku polskim - gatki - zdrobnienie od gacie.
Więc - zagatkowy - używany za" gatkami...

... a co to morze byś powiedział a nie...
no jeżeli potrzebujesz definicji morza" - http://pl.wikipedia.org/wiki/Morze
Napisano
Nie w temacie ale zapytam czy Pan kopijnik2 jest z Lublina, czy tez okolic, czy może się mylę, pytam bo widziałem zamieszczone zdjęcie ruin z Lublina. Tak tak wiem na priv itp..a ale chyba bałagan się nie zrobi jeśli padna dwa posty n.n temat.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie