Hebda Napisano 14 Luty 2010 Autor Share Napisano 14 Luty 2010 gdzie?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 16 Luty 2010 Autor Share Napisano 16 Luty 2010 wszyscy polegli już w wątku?:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumsk Napisano 16 Luty 2010 Share Napisano 16 Luty 2010 Ja nie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 16 Luty 2010 Share Napisano 16 Luty 2010 a ja dzisiaj musiałem trochę rowerem pośmigać :):):) -polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 16 Luty 2010 Share Napisano 16 Luty 2010 Ja dziś przez siatke skakałem rowerem:)Fotki może będą jutro. A wątek znowu ma jakiś upadek.<pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ar35 Napisano 16 Luty 2010 Share Napisano 16 Luty 2010 Klasyk :) Jubilat z koszykiem..Szacun :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dargen Napisano 16 Luty 2010 Share Napisano 16 Luty 2010 Tyram i nie mam czasu, ale wątek mam pod stałą kontrolą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 16 Luty 2010 Autor Share Napisano 16 Luty 2010 paweł,mam nadzieje że nie przez moją siatke,bo u mnie jak w stanach,wejdziesz bez zgody to kula w kolano(śrucina na pewno:P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 17 Luty 2010 Share Napisano 17 Luty 2010 Nie nie, u siebie na krzak który rośnie przed domem, fajna jazda:)<pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 17 Luty 2010 Share Napisano 17 Luty 2010 po krzaku ?? fajna jazda :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 17 Luty 2010 Share Napisano 17 Luty 2010 Nie po krzaku, na krzak, z hopki na rowerze:)Fajna,fajna jazda polecam:)<pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mruk Napisano 17 Luty 2010 Share Napisano 17 Luty 2010 a nie lepiej z tej górki w hałdę śniegu skakać;) ja skakałem w około 2,5 metrową hałdę z około 5m, nie powiem śmiesznie;)PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 18 Luty 2010 Autor Share Napisano 18 Luty 2010 hehe,jak zwaliłem z dachu śnieg(masakra)bo już mi się zacieki na suficie robiły też coś mnie podkusiło skoczyć na zaspe:)ale wcześniej musiałem sprawdzić czy właścicielka od której wynajmuje nie powtykała w tym miejscu jakiś patyków na pomidory czy coś:)Ale nic nie pobije lotnika spadającego z 7tysi bez spadochronu co to grzmotnął w wielką zaspę i przeżył beż obrażeńno,ale jak leciał to osiwiał(24lata)historia z książek B.Arcta:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 18 Luty 2010 Share Napisano 18 Luty 2010 Hebda - psu na bude Twój wysiłek...Plamy na suficie nie tworzą się od zalegającego śniegu , ino dach masz dziurawy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 18 Luty 2010 Autor Share Napisano 18 Luty 2010 noo wiem gdzie są szpary,ale jak woda wlazła i zamarzła to rozsadziło kant między dachem i ścianą(długie na ok 40cm) i spływa po dachu w dzióre,na razie uszczelnione prowizorycznie,nie da rady zalepić bo w nocy mróz i zaprawa pójdzie w diabli jak zamarznie woda w niej...a snieg zwalam bo jak go nie ma to nic się nie topi i nic nie spływa:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro1973 Napisano 28 Luty 2010 Share Napisano 28 Luty 2010 http://www.youtube.com/watch?v=W6QwMpB7NxQ&feature=related Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 1 Marzec 2010 Autor Share Napisano 1 Marzec 2010 zasobniki to ma że hoho:)ale na razie zaprzestałem poszukiwań:)bardziej zogniskowałem się na jednym celu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ErnestCz Napisano 1 Marzec 2010 Share Napisano 1 Marzec 2010 Hebda we wrocku jestes?bym sie z toba napil:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 1 Marzec 2010 Autor Share Napisano 1 Marzec 2010 będe w piątek 19 :Djak będziesz to można iśc na browar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ErnestCz Napisano 1 Marzec 2010 Share Napisano 1 Marzec 2010 bardziej mi chodzilo o jakas impre bo ja w lodzi studiuje:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 1 Marzec 2010 Autor Share Napisano 1 Marzec 2010 noo,ale co ma Łódź do Wrocławia?:O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ErnestCz Napisano 1 Marzec 2010 Share Napisano 1 Marzec 2010 że zawsze można się napić:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 1 Marzec 2010 Autor Share Napisano 1 Marzec 2010 będziesz wtedy we wrocku?bo nie kp:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ErnestCz Napisano 1 Marzec 2010 Share Napisano 1 Marzec 2010 w marcu bedę i wtedy można by coś zrobić dam ci znać:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 1 Marzec 2010 Autor Share Napisano 1 Marzec 2010 będe od 19.marca rano do 21-ego do popołudnia/wieczoruoperował będe głównie w okolicach zoo,hali stulecia,zajezdni tramwajowej,akademików i placu grunwaldzkiego:)jak coś to najlepiej piątek wieczór.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.