kubalament Napisano 3 Luty 2010 Autor Napisano 3 Luty 2010 Witam ostatnio trafiły mi się takie części lecz nie mam pojęcia co to może być Proszę o pomoc
Catadero Napisano 5 Luty 2010 Napisano 5 Luty 2010 Ten drugi przedmiot powinien mieć w środku gwint pasujący na wentyl dętki samochodowej/motocyklowej. Dawniej w pompkach nie było zaworu zwrotnego-nakręcało się taką końcówkę na kominek wentyla i pompowało. A potem trzeba było jak najszybciej odkręcić, by nie zmarnować zbyt dużo luftu".C.
kubalament Napisano 3 Luty 2010 Autor Napisano 3 Luty 2010 Witam ostatnio trafiły mi się takie części lecz nie mam pojęcia co to może być Proszę o pomoc
zyg-zag Napisano 3 Luty 2010 Napisano 3 Luty 2010 Pierwsze zdjęcie to odważnik carski kubełkowy ,rok widać.
stock84 Napisano 5 Luty 2010 Napisano 5 Luty 2010 Ten drugi przyrząd jest związany z motocyklami...nie moge sobie przypomniec...
explosivelabs Napisano 5 Luty 2010 Napisano 5 Luty 2010 A mi ten drugi przedmiot kojarzy się z końcówką do pompowania kół.
Pytanie
kubalament
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.