pastuszek Napisano 2 Luty 2010 Autor Share Napisano 2 Luty 2010 wątek dla zainteresowanych tematem kampani roku 1813 na Dolnym Śląsku.Na początek zwracam się z pytaniem-jakie moniaki wychodzą Wam najczęściej na napoleońskich miejscówkach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ColdDemons Napisano 2 Luty 2010 Share Napisano 2 Luty 2010 Hej.Ty nie o moniakach, tylko dawaj lepsze foty tego niby Belga. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pastuszek Napisano 2 Luty 2010 Autor Share Napisano 2 Luty 2010 Sorry ColdDemons, nie czuję potrzeby przekonywania nikogo do niczego, a już na pewno nie za pomocą googli.Może się spotkamy w terenie, to z przyjemnością pokażę Ci Belga i inne fanty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SZZ Napisano 2 Luty 2010 Share Napisano 2 Luty 2010 Ale wielu z nas chce się przekonać, jak jest naprawdę. Wrzuć na forum kolego wyraźne zdjęcia rewersów tych belgijskich guzików, a dowiesz się jaka jest prawda. Mnie te guziki wyglądają na II wojnę.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 2 Luty 2010 Share Napisano 2 Luty 2010 Ja też chcę zobaczyć tego guzika na lepszych fotkach i z obu stron, bo mi to spać nie daje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shawn Napisano 2 Luty 2010 Share Napisano 2 Luty 2010 Popieram kolegów i również proszę o fotki drugiej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OloOcki Napisano 3 Luty 2010 Share Napisano 3 Luty 2010 mi jak na razie same śmieci wyszły :) teren u mnie przeszukany niestety :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 3 Luty 2010 Share Napisano 3 Luty 2010 :)http://odkrywca-online.pl/forum_pics/picsforum23/16guzkulki.jpgpozdro 1813! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pastuszek Napisano 3 Luty 2010 Autor Share Napisano 3 Luty 2010 oloocki, zdaje się że jesteś z okolicy Lwówka, bo chyba kiedyś coś o Pławnej pisałeś.Jak się dojeżdża do Lwówka od strony Bielanki jest dróżka w prawo.Przejeżdża się pod torami chyba, potem są ze dwa nowe domy i dalej nic.Jak miniesz te domy, to za jakieś 500 metrów też po prawej są takie skały pionowe, chyba wyrobisko kamieniołomu, a dalej idąc lasem skalista stroma skarpa.Miejscami na tej skarpie są skupiska kul, ale trafiają się też ciekawsze rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.