pastuszek Napisano 2 Luty 2010 Autor Napisano 2 Luty 2010 wątek dla zainteresowanych tematem kampani roku 1813 na Dolnym Śląsku.Na początek zwracam się z pytaniem-jakie moniaki wychodzą Wam najczęściej na napoleońskich miejscówkach?
ColdDemons Napisano 2 Luty 2010 Napisano 2 Luty 2010 Hej.Ty nie o moniakach, tylko dawaj lepsze foty tego niby Belga. :)
pastuszek Napisano 2 Luty 2010 Autor Napisano 2 Luty 2010 Sorry ColdDemons, nie czuję potrzeby przekonywania nikogo do niczego, a już na pewno nie za pomocą googli.Może się spotkamy w terenie, to z przyjemnością pokażę Ci Belga i inne fanty.
SZZ Napisano 2 Luty 2010 Napisano 2 Luty 2010 Ale wielu z nas chce się przekonać, jak jest naprawdę. Wrzuć na forum kolego wyraźne zdjęcia rewersów tych belgijskich guzików, a dowiesz się jaka jest prawda. Mnie te guziki wyglądają na II wojnę.Pozdrawiam
Martian Napisano 2 Luty 2010 Napisano 2 Luty 2010 Ja też chcę zobaczyć tego guzika na lepszych fotkach i z obu stron, bo mi to spać nie daje...
shawn Napisano 2 Luty 2010 Napisano 2 Luty 2010 Popieram kolegów i również proszę o fotki drugiej strony.
OloOcki Napisano 3 Luty 2010 Napisano 3 Luty 2010 mi jak na razie same śmieci wyszły :) teren u mnie przeszukany niestety :(
8total4 Napisano 3 Luty 2010 Napisano 3 Luty 2010 :)http://odkrywca-online.pl/forum_pics/picsforum23/16guzkulki.jpgpozdro 1813!
pastuszek Napisano 3 Luty 2010 Autor Napisano 3 Luty 2010 oloocki, zdaje się że jesteś z okolicy Lwówka, bo chyba kiedyś coś o Pławnej pisałeś.Jak się dojeżdża do Lwówka od strony Bielanki jest dróżka w prawo.Przejeżdża się pod torami chyba, potem są ze dwa nowe domy i dalej nic.Jak miniesz te domy, to za jakieś 500 metrów też po prawej są takie skały pionowe, chyba wyrobisko kamieniołomu, a dalej idąc lasem skalista stroma skarpa.Miejscami na tej skarpie są skupiska kul, ale trafiają się też ciekawsze rzeczy.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.