Marcin887 Napisano 30 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 30 Styczeń 2010 Fajny filmik na youtube. http://www.youtube.com/watch?v=fTBudm8AYK0 Ciekawe czy to działa? Sam chciałbym sprawdzić bo mój komputer zatrzymali jakiś czas temu i mogli jakiegoś gratisa zainstalować :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin887 Napisano 30 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 30 Styczeń 2010 Wątek założyłem na głównym forum. Dlaczego się znalazł w Towarzyskim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 30 Styczeń 2010 Share Napisano 30 Styczeń 2010 Może dlatego, że nie mamy Działu Komputer i Informatyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin887 Napisano 30 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 30 Styczeń 2010 Ale znaczną część forumowego społeczeństwa może zainteresować ten temat. To może od razu go usunąć? Może jest komuś niewygodny? Ja na przykład nie wchodzę w Towarzyskie i nigdy bym tego nie przeczytał gdyby ktoś tutaj coś umieścił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 30 Styczeń 2010 Share Napisano 30 Styczeń 2010 Mam?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 30 Styczeń 2010 Share Napisano 30 Styczeń 2010 Ten trzeci 192.... mi się nie podoba:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.