bartek88 Napisano 26 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2010 Srednica 46-47 cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek88 Napisano 26 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2010 zd2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek88 Napisano 26 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2010 zd3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spz kurz Napisano 26 Styczeń 2010 Share Napisano 26 Styczeń 2010 tzw. dzwon - część pomiedzy silnikiem a skrzynią biegów , ale od czego to nie wiem :-(.Rafał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek88 Napisano 30 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 30 Styczeń 2010 Nikt nie ma pomysłu od jakiego pojazdu może być ten dzwon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esterendensen Napisano 30 Styczeń 2010 Share Napisano 30 Styczeń 2010 Widocznie nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berecik Napisano 30 Styczeń 2010 Share Napisano 30 Styczeń 2010 http://www.odkrywca.pl/slajd.php?gn=542&f=442.jp Proste jak ...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berecik Napisano 30 Styczeń 2010 Share Napisano 30 Styczeń 2010 Mam nadzieję że za kilka chwil nie pojawi się na znanym serwisie z adnotacją :sprzedam za milion pięcset sto dziewięcset?Bo wtedy działka dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 31 Styczeń 2010 Share Napisano 31 Styczeń 2010 chyba jednak nie będzie działki dla ciebie bo to nie to ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berecik Napisano 31 Styczeń 2010 Share Napisano 31 Styczeń 2010 http://www.sturmgeschutziv.pl/pl/component/content/article/1-latest-news/77-sturmgeschtz-iv-montaz-skrzyni-biegowJak nie to jak to?.Część pomiędzy obudową sprzęgła a skrzynią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berecik Napisano 31 Styczeń 2010 Share Napisano 31 Styczeń 2010 http://www.odkrywca.pl/slajd.php?gn=542&f=273.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 31 Styczeń 2010 Share Napisano 31 Styczeń 2010 fakt. moja pomyłka to to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esterendensen Napisano 31 Styczeń 2010 Share Napisano 31 Styczeń 2010 Wtopa z ciągniczkiem,teraz z ta częścią...Patron co się z tobą dzieje?!?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 11 Marzec 2010 Share Napisano 11 Marzec 2010 Berecik - odbieraj swoją działkę! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berecik Napisano 11 Marzec 2010 Share Napisano 11 Marzec 2010 Konto do wpłaty mam podać na prv?Czy gotówkę kolega dostarczy osobiście?Swoją drogą to zwykłe sku.....ństwo tu identyfikować a na aukcji wystawiać.Użytkownik moim zdaniem powinien być zablokowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
landszaft1 Napisano 11 Marzec 2010 Share Napisano 11 Marzec 2010 Tylko że ja mam mocne wątpliwości czy to to samo co w STUGu . Bo patrząc na przykładowe zdjęcia są ewidentne różnice w tym co bartek88 wystawia na alledrogo a z tym co jest w stugu poznańskim .Mocowania na boczne śruby w stugu , tam tego brak, boczny kołnierze do skręcania na śrubki,a w stugu jest wszystko skręcane bez kołnierzy , bok jest gładki, i tam jest element prostokątny do mocowania , w stugu tego brak i sam chwyt powietrza jest na stałe zamocowany do obudowy a tam kompletnie nie ma do czego tej obejmy z chwytem powietrza dokręcić. Owszem jest to podobne z daleka , ale nie z bliska a jak znamy z reklamy PRAWIE robi różnicę! Więc nadal nie wiadomo do czego to jest, ale Bartek 88 już się nie dowie do czego to jest i niech mu zostanie to na pamiątkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek88 Napisano 11 Marzec 2010 Autor Share Napisano 11 Marzec 2010 Tak zablokować go:}Berecik szanuję Twoją wiedzę w tym temacie, ale nie pisz bzdur typu Użytkownik moim zdaniem powinien być zablokowany".To moja sprawa co robię ze swoim złomem".Przedmiot ten nie leży absolutnie w kręgu moich zainteresowań. Nie wiem co poprzez Ciebie w tej chwili przemawia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 11 Marzec 2010 Share Napisano 11 Marzec 2010 Nie ma co przeżywać - i tak że wylądowało na allegro, bo ja na ten przykład bym to wywiózł na skup złomu i wylądowało by w wagonie towarowym, a później w hucie. Śmierć pancernym gratom! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berecik Napisano 12 Marzec 2010 Share Napisano 12 Marzec 2010 Nie wiem czemu ale Modowie moich postów nie dodają.Bartek88 zanim raczyłeś wystawi element na aukcji zgodnie zasadami dobrego wychowania należało napiac dziękuję".A Ty tego nie zrobiłeś.I w opisie aukcji należało się powołac na tutejszą identyfikację.I tego też nie zrobiłeś.W końcu nie pierwszą aukcję z identyfikacją z Forum wystawiasz a nadal udajesz ze nie wiesz o co biega. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 12 Marzec 2010 Share Napisano 12 Marzec 2010 Modowie dodają, dodają :)każdy dział ma swojego opiekuna - on za wszystko odpowiada.Pozostali jedynie przez uprzejmość i jak zauważą nowy wpis - także cierpliwość, cierpliwość.....-pozdro- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berecik Napisano 12 Marzec 2010 Share Napisano 12 Marzec 2010 To zaśmiecę jeszcze trochę.Kilku moich wpisów dotąd brak.I to wcześniejszych.I przepraszam za Oftopa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berecik Napisano 29 Marzec 2010 Share Napisano 29 Marzec 2010 bartek88 sprawdzam skrzynkę kilka razy dziennie.I nie ma tam nic od Ciebie że kaskę podrzucisz.A 7 stówków zainkasowałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jc1234 Napisano 30 Marzec 2010 Share Napisano 30 Marzec 2010 Zara Berecik ... to chcesz mi powiedzieć że ktoś dał 700,00zł za obudowę ?? Od jutra zaczynam rozkręcać stuga. Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berecik Napisano 30 Marzec 2010 Share Napisano 30 Marzec 2010 Wychodzi ze ktoś to kupił.Może potrzebna pomoc ? Polecam się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.