GeneralRemek Napisano 29 Styczeń 2010 Autor Napisano 29 Styczeń 2010 -Spójrz tylko, jakie piękne kąski. Nasze torpedy aż czekają na to żeby rozerwać kil tych frachtowców.- stwierdził podekscytowany kapitan.Po kilkunastu sekundach dało się już zauważyć wyraźne sylwetki tankowców, frachtowców i różnej wielkości statków handlowych...
GeneralRemek Napisano 29 Styczeń 2010 Autor Napisano 29 Styczeń 2010 Zaraz, ale co to?! - kapitan z nieufnością obrócił peryskop o kilka stopni w lewo.-Niszczyciel- stwierdził.Oficer lekko się wzdrygnął.Kapitan spojrzał na niego. Jego twarz nic nie wyrażała, wiedział, że to samobójcza misja.-Jakie są rozkazy?- Zapytał pierwszy oficer.
GeneralRemek Napisano 29 Styczeń 2010 Autor Napisano 29 Styczeń 2010 Bierz na cel pierwszy niszczyciel - rozkazał kapitan.Napięcie na U-99 było niemal namacalne. Strach zaglądał w oczy wszystkim marynarzom. podoficerowie stali i w napięciu oczekiwali na rozwój sytuacji.Przedział dziobowy, torpedy gotowe ? - zapytał kapitan.-Gotowe, kapitanie!- dało się słyszeć głosy.-Gut, gut. ognia! - Krzyknął kapitan!
GeneralRemek Napisano 29 Styczeń 2010 Autor Napisano 29 Styczeń 2010 Niszczyciel namierzył U-Boota i teraz pędził na niego z pełną prędkością. Marynarze w napięciu oczekiwali rozwoju sytuacji. Oficer ze stoperem w ręku mierzył czas, a hydroakustyk nasłuchiwał jej.-Torpeda minęła cel- padło w pewnym momencie.W tym momencie ciarki przeszły po plecach wszystkim na okręcie.To koniec, zaczęli szeptać marynarze...CDN.
GeneralRemek Napisano 29 Styczeń 2010 Autor Napisano 29 Styczeń 2010 PeterN, instalacja przebiegała z problemami, a teraz gra po uruchomieniu sama się wyłącza. Wiesz coś o tym?
GeneralRemek Napisano 29 Styczeń 2010 Autor Napisano 29 Styczeń 2010 Oko moda jak zawsze czujne ;)Ale to chyba wersja tylko do pobrania?PeterN, przeinstalowałem, tym razem bez problemów, ale gra dalej się wyłącza.
GeneralRemek Napisano 29 Styczeń 2010 Autor Napisano 29 Styczeń 2010 Dobra, odpuściłem, bo za nic nie chce się zainstalować.Jak to teraz usunąć, bo pliku do usunięcia jak widzę nie ma, a SHIII mi się 'zrypał'. I nie działa.
PeterN Napisano 29 Styczeń 2010 Napisano 29 Styczeń 2010 Zrobiłem tak:1.Zainstalowałem Silent Hunter III2. Zainstalowałem patcha 1.43. Zainstalowałem moda.Po tych krokach nigdy nie miałem problemu.
GeneralRemek Napisano 30 Styczeń 2010 Autor Napisano 30 Styczeń 2010 No ok, tylko że przez tego moda musiałem skasować całe SH3, a płyty spodziewam się za 3 tygodnie...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.