Wyro Napisano 23 Styczeń 2010 Autor Napisano 23 Styczeń 2010 Myślę, że to dzwonek. dzisiaj z Arseonem trochę przy okopach pochodziliśmy, ale to chyba wyrób dużo póxniejszy, ale jednak zapytam i poprosze o ID.Zdiełano w CCCP GDST numer... Grube bardzo i cięzkie. Symbol nie wiem czego, ale chyba dzwonka elektrycznego... Tak intuicyjnie myślę.
Wyro Napisano 23 Styczeń 2010 Autor Napisano 23 Styczeń 2010 Myślę, że to dzwonek. dzisiaj z Arseonem trochę przy okopach pochodziliśmy, ale to chyba wyrób dużo póxniejszy, ale jednak zapytam i poprosze o ID.Zdiełano w CCCP GDST numer... Grube bardzo i cięzkie. Symbol nie wiem czego, ale chyba dzwonka elektrycznego... Tak intuicyjnie myślę.
Wyro Napisano 23 Styczeń 2010 Autor Napisano 23 Styczeń 2010 A przy okazji z tego samego miejsca pare dni temu. prosze o ID tej łuski.
Wyro Napisano 23 Styczeń 2010 Autor Napisano 23 Styczeń 2010 A to najlepsza znajdka sprzed paru dni - czy potraficie datować (mniej/więcej) tę brosze kobiecą?
miron1807 Napisano 23 Styczeń 2010 Napisano 23 Styczeń 2010 Lebel Producent Remington Arms Co.,Ltd.,Swanton.wyprodukowany w pierwszym kwartale 1918r.kontrakt na zamówienie francji.
steell Napisano 23 Styczeń 2010 Napisano 23 Styczeń 2010 nie GDST tylko GOST coś jak PN - Polska Norma
Pytanie
Wyro
Myślę, że to dzwonek. dzisiaj z Arseonem trochę przy okopach pochodziliśmy, ale to chyba wyrób dużo póxniejszy, ale jednak zapytam i poprosze o ID.
Zdiełano w CCCP GDST numer... Grube bardzo i cięzkie. Symbol nie wiem czego, ale chyba dzwonka elektrycznego... Tak intuicyjnie myślę.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.