PAWEL*STRC Napisano 22 Styczeń 2010 Autor Napisano 22 Styczeń 2010 Witam kolegów!! :) Nadszedł czas i na mój 1000 post :) już pare lat jestem na forum i bardzo je polubiłem i polubiłem was dziekuje wam za pomoc i odpowiedzi na moje pytania i żebym dalej mógł być razem z wami :) pozdrawiam :)
Hebda Napisano 22 Styczeń 2010 Napisano 22 Styczeń 2010 wiesz co będzie jak każdy będzie tak się chwalił?dla mnie to bez sensu chwalić się pierwszym,setnym czy tysięcznym postem i żądać oklasków...puk puk..
PAWEL*STRC Napisano 22 Styczeń 2010 Autor Napisano 22 Styczeń 2010 chyba wiekszość forumowiczów chwali" sie swoim 1000 postem???puk puk...
Hebda Napisano 22 Styczeń 2010 Napisano 22 Styczeń 2010 puk puki dlatego uważam to za bezsensowne zaśmiecanie forum.widać jaki kto ma licznik więc po co się nad tym trzepać na forumehh
PAWEL*STRC Napisano 22 Styczeń 2010 Autor Napisano 22 Styczeń 2010 no i po co zaczynasz??? to jest chyba mój wątek i towarzyskie??? a nie główne??? nik cie nie prosi żebyś sie tu udzielał
toska Napisano 22 Styczeń 2010 Napisano 22 Styczeń 2010 Życzę wszystkim kol.z taką ilością postów aby w dyskusjach z młodszymi stażem poszukiwaczami nie napinali się jak plandeka na żuku.
Hebda Napisano 22 Styczeń 2010 Napisano 22 Styczeń 2010 po to zaczynam bo to właśnie jest towarzyskie a dwa że twój wątek to co?zabronisz mi?puknij się w czółkoproponuje by każdy założył wątek i się pochwalił ile ma na liczniku niezależnie cz 256 czy7574 itp itdczysty idiotyzm,czym tu się szczycić?licznikiem?
PAWEL*STRC Napisano 22 Styczeń 2010 Autor Napisano 22 Styczeń 2010 dobra nie bede z tobą dyskutował na ten temat bo widze że to nie ma sensu chcesz to sie sam puknij nie powiem w co jak masz jakiś problem to idz sie wykrzycz do lasu i ochłoń dopiero potem pisz jak masz jakąś sprawe
woytas Napisano 22 Styczeń 2010 Napisano 22 Styczeń 2010 Panowie powaznie sie kloca czy tylko w piatkowy wieczor jajca sobie robia?Apeluje o umiar w wypowiedziach...
Hebda Napisano 22 Styczeń 2010 Napisano 22 Styczeń 2010 jak widzę PAWEL*STRC dopiero widać wróciłeś z lasu i chyba za długo tam siedziałeś co spowodowało odmrożenie zawartości czaszki(?) i dlatego takie pierdoły zakładasz na forum..jaki był sens założenia tego wątku? czekasz na aplauz?puk puk
toska Napisano 22 Styczeń 2010 Napisano 22 Styczeń 2010 Hebda a dajże spokój Pawłowi,niektórzy chwalą się kasą niektórzy kobietami lub mercedesami itp.a on ilością postów,ma do tego prawo.
bighunter76 Napisano 22 Styczeń 2010 Napisano 22 Styczeń 2010 jeśli dobrze pamiętam to kol. hebda całkiem niedawno założył identyczny post więc nie rozumiem dlaczego teraz krytykuje innych kolegów pewnie dlatego że mu żółte odcienie zniknęły pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.