cebermen Napisano 22 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2010 W starym poniemieckim budynku od zawsze" działał LOK, od kilku lat stoi pusty i niszczeje. Wielokrotnie przechodząc koło niego widziałem oczami wyobraźni ciekawe fanty, które musza sie w takim obiekcie znajdować. Traf chciał, że poznałem właściciela budynku, okazuje się że budynek zniknie z ZG w przeciągu miesiąca(jest zgoda na rozbiórke). Z ustna zgodą na eksploracje nie mogłem doczekać się następnego dnia ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cebermen Napisano 22 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2010 Po wejściu do wnetrza dało sie zauważyć, że nie byłem tu pierwszy ale oględziny kolejnych pomieszczen były zachęcajace i dobrze rokowały na zwidzanie strychu i piwnicy. Często w takich miejscach można spotkać zaminowany teren i nurków odsypiających nocne igraszki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cebermen Napisano 22 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2010 Pomoce dydaktyczne pamietają czasy kiedy jeszcze nosiłem pieluchy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cebermen Napisano 22 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2010 Ja zdawałem na prawo jazdy w 88 ale takiej tablicy nie pamiętam teraz w dobie komputerów to muzeum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cebermen Napisano 22 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2010 Fajne tablice z przekrojami i schematami dzialania poszczególnych elementów auta szkoda, że nie było miniaturowych modeli a może już ich nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cebermen Napisano 22 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2010 Gościnny pokoik fioletowe nosy tez go doceniły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cebermen Napisano 22 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2010 Jak się komuś nudzi to można TV luknąć ( niestety w tym tygodniu odcieto prąd) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cebermen Napisano 22 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2010 Lokal kierownika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cebermen Napisano 22 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2010 I piętro tu siedziała władza wykładziny,boazerie obite drzwi skórą (raczej czymś podobnym do skóry). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cebermen Napisano 22 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2010 Szafa chyba poniemiecka obok stoi zamnkiety sejf ale raczej pusty i zamkniety dla zgrywy bo jest ich jeszcze kilka wszystkie otwarte w środku zamiast planów ataku T54 na Berlin Zachodni same protokoły z nasiadówek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cebermen Napisano 22 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2010 Z podniecenia przy wejsciu na strych o mało nie upuściłem aparatu i dlatego taka słaba jakość, juz widze siebie jak schodze schodami obwieszony fantami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cebermen Napisano 22 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2010 Widziałem, że jak otworze te drzwi będę zupełnie innym człowiekiem nie myliłem się ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeneralRemek Napisano 22 Styczeń 2010 Share Napisano 22 Styczeń 2010 Nie trzymaj w niepewności, co było dalej?!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcat3 Napisano 22 Styczeń 2010 Share Napisano 22 Styczeń 2010 Dalej kol cebermen!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rujewit Napisano 22 Styczeń 2010 Share Napisano 22 Styczeń 2010 Nie mogę kolejny amator grozy... Nie rozumiem po co ludzie w ogóle robią taki zamęt... Robicie napięcie jakby w środku miało być nie wiadomo co... No ale rozumiem trzeba zwiększyć oglądalność... Jak dla mnie takie zabiegi to żenada... Bo albo ma się co pokazać albo nic i tylko wzbudza się tanią sensację... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeneralRemek Napisano 22 Styczeń 2010 Share Napisano 22 Styczeń 2010 A co ci to przeszkadza? Jak ma ochotę tak robić, to niech robi, nikomu oprócz ciebie do tej pory to nie przeszkadzało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeneralRemek Napisano 22 Styczeń 2010 Share Napisano 22 Styczeń 2010 Mnie np. to ciekawi, przynajmniej jakaś odmiana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcat3 Napisano 22 Styczeń 2010 Share Napisano 22 Styczeń 2010 Juz widze siebie jak buszuje na tym strychu a jest gdzie zajzec:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arci Napisano 22 Styczeń 2010 Share Napisano 22 Styczeń 2010 cebermen ziomku dawaj dalej nie trzymaj w niepewności bo aż ciśnienie mi skacze:).Zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewald Napisano 22 Styczeń 2010 Share Napisano 22 Styczeń 2010 rujewit go wystraszyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faraon1 Napisano 22 Styczeń 2010 Share Napisano 22 Styczeń 2010 Na struchu kolega wdepnął w g.... i through -sru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcat3 Napisano 22 Styczeń 2010 Share Napisano 22 Styczeń 2010 Moze obrabia foty?Poczekajmy jeszcze troche:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRASNALEK Napisano 22 Styczeń 2010 Share Napisano 22 Styczeń 2010 Sorki dajcie mu trochę luzu zajęty jest penetracją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 22 Styczeń 2010 Share Napisano 22 Styczeń 2010 czekamy kolego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian190595997 Napisano 22 Styczeń 2010 Share Napisano 22 Styczeń 2010 Jeśli to na prawdę magazyn administracyjny to było tam pełno papierów i robił każdemu zdjęcie a teraz obrabia je ale ja tam była niespodzianka w formie Mp 40 a nawet AK 47 to pewnie się nie dowiemy co było dalej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.