andriu Napisano 17 Styczeń 2010 Autor Napisano 17 Styczeń 2010 Witam Podczas kopania znalazłem malutką buteleczkę około 30 ml z bakielitową zakrętką na denku znaczek (Foto) czy da sie może rozszyfrować co to za huta ?
andriu Napisano 17 Styczeń 2010 Autor Napisano 17 Styczeń 2010 Buteleczka wygląda tak troszkę koślawa Nakrętka Bakiielitowa Dobrze widoczny szew oraz kilka babli Najciekawszy jest tęczowy połysk wewnątrz .Może ktoś powie po czym ?lub z jakiego okresu ?
andriu Napisano 17 Styczeń 2010 Autor Napisano 17 Styczeń 2010 Witam Podczas kopania znalazłem malutką buteleczkę około 30 ml z bakielitową zakrętką na denku znaczek (Foto) czy da sie może rozszyfrować co to za huta ?
bjar_1 Napisano 17 Styczeń 2010 Napisano 17 Styczeń 2010 Może byc ciężko, jeśli znalazłeś ją na zachodzie Polski będzie to jakaś niemiecka huta...
8total4 Napisano 17 Styczeń 2010 Napisano 17 Styczeń 2010 http://www.palomar.edu/archaeology/HistoricArchaeologyPhotos/historic_links.htm#HISTORIC%20BOTTLESmiłego urkowania" :)
Pytanie
andriu
Witam
Podczas kopania znalazłem malutką buteleczkę około 30 ml z bakielitową zakrętką
na denku znaczek (Foto) czy da sie może rozszyfrować co to za huta ?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.