Skocz do zawartości

testy wykrywaczy w miesięczniku Odkrywca

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Panowie zapodajcie tu numery Odkrywcy, w których są lub dopiero będą zamieszczone artykuły z przeprowadzonych testów poszczególnych wykrywaczy. Myślę, że taki wątek mógłby być przydatny dla tych którzy chcą znaleźć jak najwięcej info o danych wykrywkach.

nr. 5/2009 - testy whitesów 5900/6000

pozdrawiam

ps. zwróciłem się do redakcji o podanie mi takiej informacji ale nie dostałem odpowiedzi więc Wy wpiszcie, w których numerach jakie sprzęty były/będą testowane;
Napisano
styczeń 2010 - testy Tesoro Cibola i Vaquero
grudzień 2009 - White s 3900/D PRO plus
pazdziernik 2009 - Fisher 1266, 1270
listopad 2009 - White s MXT tracker
czerwiec 2009 - Garrett Ace 150/250
maj 2009 - kolega już podał
lipiec 2009 - Lorenz Deepmax x3
wrzesień - 2009 Fisher CZ
sierpień - 2009 Minelab Relic Hawk i Musketeer Advantage
To tyle pozdro
Napisano
@ Zwierzu najpierw przeczytaj to
http://odkrywca.pl/zanim-zamiescisz-w-tym-dziale-ogloszenie-lub-prosbe-o-instrukcje-przeczytaj-to-koniecznie-,277900.html#277900
w tytule jest mowa o instrukcji ale myślę, że to samo tyczy się także artykułów dot. testów czy innych zagadnień; kupno gazetki to nie są wielkie pieniądze a kupując ją wynagradzasz autora artykułu (na którym Ci szczególnie zależy) za pracę jaką w to włożył;

@ lv426 - zdecydowanie wolę testy z Odkrywcy niż mądrości z netu;

@ Tradytor - dzięki, o to właśnie chodziło!

pozdrawiam
Napisano
O.K Wojtas.
Ale wątpie aby odpisali.
A gdzie mozna kupić listopadowego Odkrywce?Potrzebne mi te testy,bo MXT to jeden z wykrywczy,które biore pod uwage przy wiosennej zmianie wykrywki.A nikt tak dobrze nie zrobi testów jak wiadoma osoba. :)

Pozdrawiam
Napisano
Hebda o HS3(12/2001) też było,były testy też te które pamiętam i tak:
Saper Color 2s Nowaka
Pionier, Dukat i Dukat2
Minelab Muszkieter
Whites XLT
Minelab XT 70
BH QD II i SS II
i jeszcze w starszym numerze opis 3 wykrywaczy chyba BC60 jakis Viking itp
Napisano
W numerze marzec 2009" nie ma testów ale jest artykuł: Wybieramy wykrywacz dla siebie", może się przydać szczególnie dla kolegów chcących kupić swój pierwszy wykrywacz.
  • 2 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie