Raned Napisano 29 Luty 2004 Autor Share Napisano 29 Luty 2004 Jedna z najładniejszych klamer w 2004 r., wszystkie zaczepy , sygnowana (tylko aby nacieszyć oczy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 29 Luty 2004 Share Napisano 29 Luty 2004 u nas wyszla na poligonie w muszakach grenadierska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greg83pp Napisano 29 Luty 2004 Share Napisano 29 Luty 2004 Witam ! A ja mam pytanie - czy to napewno klamra marynarki ?Znalazłem kidyś sporo guzików z takim rysunkiem i w identyfikacji wyszło mi że to nie marynarka ale pontonierzy.PozdrawiamGrzesiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 29 Luty 2004 Share Napisano 29 Luty 2004 To by się zgadzało - dlatego występują w każdym innym terenie Polski (tak jak pisała India...).Grzesiek ,ty to jak nie pijesz ,to myslisz ;)bjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greg83pp Napisano 29 Luty 2004 Share Napisano 29 Luty 2004 Haaa jak :)))Pozdrawiam :))Grzesiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raned Napisano 29 Luty 2004 Autor Share Napisano 29 Luty 2004 Jedna z najładniejszych klamer w 2004 r., wszystkie zaczepy , sygnowana (tylko aby nacieszyć oczy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 29 Luty 2004 Share Napisano 29 Luty 2004 wykopales?!?!?!?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
India Napisano 29 Luty 2004 Share Napisano 29 Luty 2004 Witam.Gratuluje.Istotnie bardzo ladna klamra.A tak na marginesie- Froz - skad to zdziwienie? Przeciez pod Modlinem rowniez mozna wykopac te klamry. I w kazdym innym punkcie Polski- gdzie stacjonowaly jednostki rzeczne carskich wojsk.Pozdro.India. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 1 Marzec 2004 Share Napisano 1 Marzec 2004 Kolega trafił grenadiera na lubelszczyźnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 29 Luty 2004 Share Napisano 29 Luty 2004 zdziwienie przeogromne mnie ogarnelo, gdyz widze taka klamre drugi raz w zyciu :)))jade pod modlin ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Marzec 2004 Share Napisano 1 Marzec 2004 W sobotę dwie piechotne a w niedzielę saperska. Skuło ale mozna się wgryżć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raned Napisano 29 Luty 2004 Autor Share Napisano 29 Luty 2004 Tak Frozzer, 11 i pół klamry w tym roku, licząc ze ściągniętym rondem i zastępczą stalową. Wiem, że też jesteś dobry w te klocki, masz więcej?Morska została wyciągnięta z 35 cm, generalnie im z większej głębokości tym klamra wychodzi ładniejsza. Cortes sygnalizowł wyraźnie i wyrzucił nr.95 tak, że wiedziałem co to może być.Ja też dawno pod Modlinem nie byłem, a przydałoby się stamtąd przywieźć worek klamer z kotwicami ;-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 29 Luty 2004 Share Napisano 29 Luty 2004 11 klamer w tym roku? Cholera! Co wy tam śniegu nie macie?! ;)Tylko pogratulować wyniku! pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 29 Luty 2004 Share Napisano 29 Luty 2004 bjar u nas sezon sie nie skonczyl, nawet kilka dni przed wigilia sie kopalo :)))no ja w tym roku liczac ze stalowymi wh ;))) to pociagnalem cos kolo 130 :>>ale to juz nudne bylo. ostatnia wczoraj, pruska z rondem, ladna, w komplecie z blaszka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 29 Luty 2004 Share Napisano 29 Luty 2004 Frozz - no nie gadaj ,że w Olsztynie brakuje śniegu! :) Cholera ,ja wczoraj byłem na rekonesansie w naszym kochanym Ruskim Brodzie i w lesie było 30 cm sniegu... A jeszcze dziś w nocy padało... No tak ,ale wy tam macie te wasze marchewkowe pola pooflagowe i inne gadżety ;) Na wykopki w terenie chyba muszę poczekać do maja ;)pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Raned
Jedna z najładniejszych klamer w 2004 r., wszystkie zaczepy , sygnowana (tylko aby nacieszyć oczy).
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.