Raned Napisano 29 Luty 2004 Autor Napisano 29 Luty 2004 Jedna z najładniejszych klamer w 2004 r., wszystkie zaczepy , sygnowana (tylko aby nacieszyć oczy).
Frozzer Napisano 29 Luty 2004 Napisano 29 Luty 2004 u nas wyszla na poligonie w muszakach grenadierska
greg83pp Napisano 29 Luty 2004 Napisano 29 Luty 2004 Witam ! A ja mam pytanie - czy to napewno klamra marynarki ?Znalazłem kidyś sporo guzików z takim rysunkiem i w identyfikacji wyszło mi że to nie marynarka ale pontonierzy.PozdrawiamGrzesiek
bjar_1 Napisano 29 Luty 2004 Napisano 29 Luty 2004 To by się zgadzało - dlatego występują w każdym innym terenie Polski (tak jak pisała India...).Grzesiek ,ty to jak nie pijesz ,to myslisz ;)bjar_1
Raned Napisano 29 Luty 2004 Autor Napisano 29 Luty 2004 Jedna z najładniejszych klamer w 2004 r., wszystkie zaczepy , sygnowana (tylko aby nacieszyć oczy).
India Napisano 29 Luty 2004 Napisano 29 Luty 2004 Witam.Gratuluje.Istotnie bardzo ladna klamra.A tak na marginesie- Froz - skad to zdziwienie? Przeciez pod Modlinem rowniez mozna wykopac te klamry. I w kazdym innym punkcie Polski- gdzie stacjonowaly jednostki rzeczne carskich wojsk.Pozdro.India.
Frozzer Napisano 29 Luty 2004 Napisano 29 Luty 2004 zdziwienie przeogromne mnie ogarnelo, gdyz widze taka klamre drugi raz w zyciu :)))jade pod modlin ;)
Gość Napisano 1 Marzec 2004 Napisano 1 Marzec 2004 W sobotę dwie piechotne a w niedzielę saperska. Skuło ale mozna się wgryżć.
Raned Napisano 29 Luty 2004 Autor Napisano 29 Luty 2004 Tak Frozzer, 11 i pół klamry w tym roku, licząc ze ściągniętym rondem i zastępczą stalową. Wiem, że też jesteś dobry w te klocki, masz więcej?Morska została wyciągnięta z 35 cm, generalnie im z większej głębokości tym klamra wychodzi ładniejsza. Cortes sygnalizowł wyraźnie i wyrzucił nr.95 tak, że wiedziałem co to może być.Ja też dawno pod Modlinem nie byłem, a przydałoby się stamtąd przywieźć worek klamer z kotwicami ;-))
bjar_1 Napisano 29 Luty 2004 Napisano 29 Luty 2004 11 klamer w tym roku? Cholera! Co wy tam śniegu nie macie?! ;)Tylko pogratulować wyniku! pzdrbjar_1
Frozzer Napisano 29 Luty 2004 Napisano 29 Luty 2004 bjar u nas sezon sie nie skonczyl, nawet kilka dni przed wigilia sie kopalo :)))no ja w tym roku liczac ze stalowymi wh ;))) to pociagnalem cos kolo 130 :>>ale to juz nudne bylo. ostatnia wczoraj, pruska z rondem, ladna, w komplecie z blaszka.
bjar_1 Napisano 29 Luty 2004 Napisano 29 Luty 2004 Frozz - no nie gadaj ,że w Olsztynie brakuje śniegu! :) Cholera ,ja wczoraj byłem na rekonesansie w naszym kochanym Ruskim Brodzie i w lesie było 30 cm sniegu... A jeszcze dziś w nocy padało... No tak ,ale wy tam macie te wasze marchewkowe pola pooflagowe i inne gadżety ;) Na wykopki w terenie chyba muszę poczekać do maja ;)pzdrbjar_1
Pytanie
Raned
Jedna z najładniejszych klamer w 2004 r., wszystkie zaczepy , sygnowana (tylko aby nacieszyć oczy).
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.