Skocz do zawartości
  • 0

Klamra carska morska.

Raned

Pytanie

14 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Gratuluje.Istotnie bardzo ladna klamra.

A tak na marginesie- Froz - skad to zdziwienie? Przeciez pod Modlinem rowniez mozna wykopac te klamry. I w kazdym innym punkcie Polski- gdzie stacjonowaly jednostki rzeczne carskich wojsk.

Pozdro.India.

Tak Frozzer, 11 i pół klamry w tym roku, licząc ze ściągniętym rondem i zastępczą stalową. Wiem, że też jesteś dobry w te klocki, masz więcej?
Morska została wyciągnięta z 35 cm, generalnie im z większej głębokości tym klamra wychodzi ładniejsza. Cortes sygnalizowł wyraźnie i wyrzucił nr.95 tak, że wiedziałem co to może być.
Ja też dawno pod Modlinem nie byłem, a przydałoby się stamtąd przywieźć worek klamer z kotwicami ;-))

bjar u nas sezon sie nie skonczyl, nawet kilka dni przed wigilia sie kopalo :)))

no ja w tym roku liczac ze stalowymi wh ;))) to pociagnalem cos kolo 130 :>>
ale to juz nudne bylo.
ostatnia wczoraj, pruska z rondem, ladna, w komplecie z blaszka.

Frozz - no nie gadaj ,że w Olsztynie brakuje śniegu! :) Cholera ,ja wczoraj byłem na rekonesansie w naszym kochanym Ruskim Brodzie i w lesie było 30 cm sniegu... A jeszcze dziś w nocy padało... No tak ,ale wy tam macie te wasze marchewkowe pola pooflagowe i inne gadżety ;) Na wykopki w terenie chyba muszę poczekać do maja ;)

pzdr

bjar_1

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie