Skocz do zawartości

WOŚP 2010

wolfik1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 88
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Ale jakaś wybiórcza ta cenzura. Lewackie użalania na kaczorów" są tolerowane (patrz wątek Całą Europa odetchnęła z ulgą..."), zaś jakakolwiek wypowiedź nie po linii Partyji, choćby na temat Owsiaka, jeśli nie jest zgodna z wersją lewicowych organów,, jest nagradzana żółtkiem i usuwana, co stało się przed chwilą. Z kolei jest tolerowane obrażanie drugiego usera, o ile ma się lewicowe poglądy (patrz- Zubiked).

W tym roku wziąłem udział w WOŚP w tym sensie, że obdarowałem młodzież stojącą z puszką naprzeciw kościoła, kwotą 2 pln (dwóch złotych polskich). Był to dla mnie czyn heroiczny, gdyż miałem jeszcze przed oczyma tekst artykułu z Frondy, w którym opisano zlikwidowanie przez zbirów Owsiaka" ekspozycji protestującej przeciwko mordowaniu nienarodzonych dzieci. Artykuł z Frondy musi być chyba bardzo nie na rękę tym z Użytkowników, których serce bije po lewej stronie", albowiem wywarli oni naciska na jednego z moderatorów, by usunął mój wpis, w którym wkleiłem link do inkryminowanego artykułu. Również jeden z forumowych psychologów, który błysnął wcześniej swą dialektyczną diagnozą umysłu innego użytkownika, po zauważeniu wzmiankowanego linku spłonął na jagodach jako rak wrzątkiem potraktowany i zażądał wprowadzenia cenzury na forum. Czekam na diagnozę tego zachowania, panie domorosły psychologu.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie