ZUBIKED Napisano 27 Styczeń 2010 Share Napisano 27 Styczeń 2010 Pytanie do admina.Dlaczego pozwalacie by kolega bondolero traktował to forum jak cześć swojej terapii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 27 Styczeń 2010 Share Napisano 27 Styczeń 2010 No co Ty :-)PS Jeśli wydaje Ci się, że mody siedzą 24/24 na Forum to ... prawie masz rację. Ale prawie czyni wielką różnicę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeneralRemek Napisano 27 Styczeń 2010 Share Napisano 27 Styczeń 2010 A nie lepiej byłoby wyznaczyć ich więcej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 27 Styczeń 2010 Share Napisano 27 Styczeń 2010 A, czy generalnie jest to wątek poświęcony administracji Forum i pewnym zachowaniom Użytkowników? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 27 Styczeń 2010 Share Napisano 27 Styczeń 2010 u ż y t k o w n i k a ! jednego na szczęście :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 27 Styczeń 2010 Share Napisano 27 Styczeń 2010 I śnurek po raz kolejny zszedł. Proponuję na przyszłość nie walić na oślep atakując przy okazji innych Użytkowników.Jeśli nadal nie rozumiesz dlaczego- zapraszam na priv.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 21:12 27-01-2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bandolero Napisano 27 Styczeń 2010 Share Napisano 27 Styczeń 2010 Ale jakaś wybiórcza ta cenzura. Lewackie użalania na kaczorów" są tolerowane (patrz wątek Całą Europa odetchnęła z ulgą..."), zaś jakakolwiek wypowiedź nie po linii Partyji, choćby na temat Owsiaka, jeśli nie jest zgodna z wersją lewicowych organów,, jest nagradzana żółtkiem i usuwana, co stało się przed chwilą. Z kolei jest tolerowane obrażanie drugiego usera, o ile ma się lewicowe poglądy (patrz- Zubiked). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 27 Styczeń 2010 Share Napisano 27 Styczeń 2010 Nie wiem, może to pogoda? Chyba tak, bowiem Twoje frustracje nijak mają się do tematyki Forum- nawet w Dziale Aktualności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bandolero Napisano 27 Styczeń 2010 Share Napisano 27 Styczeń 2010 O czym Ty mówisz Człowiek...? Przecież w usuwanym przez Ciebie poście nie napisałem ani jednego słowa, jedynie wkleiłem link do Fronty, dotyczący jak najbardziej tematu, czyli wośp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 27 Styczeń 2010 Share Napisano 27 Styczeń 2010 Błagam- czy będziesz łaskawym zauważyć, że wątek dotyczy udziału Użytkowników Forum w działaniu WOŚP? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bandolero Napisano 27 Styczeń 2010 Share Napisano 27 Styczeń 2010 Co Ty nie powiesz? Tytuł wątku brzmi: WOŚP 2010". Większość wpisów bynajmniej nie dotyczy udziału Użytkowników". Nie rób ze mnie wała, por favor! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 27 Styczeń 2010 Share Napisano 27 Styczeń 2010 W sumie, to mi do łba nie przyszło, żeby sobie z Ciebie wała robić. Ja myślałem, że Ty to wszystko serio piszesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bandolero Napisano 27 Styczeń 2010 Share Napisano 27 Styczeń 2010 W tym roku wziąłem udział w WOŚP w tym sensie, że obdarowałem młodzież stojącą z puszką naprzeciw kościoła, kwotą 2 pln (dwóch złotych polskich). Był to dla mnie czyn heroiczny, gdyż miałem jeszcze przed oczyma tekst artykułu z Frondy, w którym opisano zlikwidowanie przez zbirów Owsiaka" ekspozycji protestującej przeciwko mordowaniu nienarodzonych dzieci. Artykuł z Frondy musi być chyba bardzo nie na rękę tym z Użytkowników, których serce bije po lewej stronie", albowiem wywarli oni naciska na jednego z moderatorów, by usunął mój wpis, w którym wkleiłem link do inkryminowanego artykułu. Również jeden z forumowych psychologów, który błysnął wcześniej swą dialektyczną diagnozą umysłu innego użytkownika, po zauważeniu wzmiankowanego linku spłonął na jagodach jako rak wrzątkiem potraktowany i zażądał wprowadzenia cenzury na forum. Czekam na diagnozę tego zachowania, panie domorosły psychologu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 27 Styczeń 2010 Share Napisano 27 Styczeń 2010 Generalnie- poezja...Szkoda tylko, że wszystko jakąś spiskową teorią podlane.Ale nie omieszkam pogratulować Ci odwagi i hartu ducha, że dałeś do puszki 2 zł. I tym optymistycznym wpisem, zgodnie z prośbą autora wątku- koniec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.