Skocz do zawartości
  • 0

Samolot niemiecki Dornier,Junkers?czesci FL Mesco,Franc Lange,Argus

Vorax

Pytanie

Napisano

Czy na podstawie tych czesci ktos moglby okreslic z jakiego dokladnie samolotu sa te czesci?Ewentualnie od jakiej jego czesci?Czesci jest wiecej.Pozdrawiam Vorax

• Odpowiedzi 60
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Po elemencie steru wysokosci to bedzie Do-217,sam znalazłem taki sam tylko troszke ukruszony,zapinki tez takie znalazłem i cześci firmy Argus oraz jeszcze wyszłay cześci silnika DB-603.
Vorax ciekawe gdzie kopiesz,moze w tym samym miejscu co Ja.
Napisano
Panowie, chyba trochę się zapędziliście z oceną :) Steru poziomego ani popychacza na fotkach kolegi Voraxa jeszcze nie widzę, natomiast ja pozwoliłem sobie wkleić link ze zdjęciami m.in. tych samych elementów właśnie z Dorniera.

Na razie widzę elementy elektryki (List), resztki przewodów paliwowych/olejowych (Argus) oraz klika innych niezidentyfikowanych części, więc chyba jeszcze nie czas na konkretną identyfikację :)
Pozdrawiam
Napisano

Ostatnie zdjęcie to też wytwórca List. Fl.32110-4 Instrumentenstecker Geräte Nr. 126-856-001
Pozdr.

Napisano
Dziekuje PG:) Jakby udalo sie kolegom przyporzadkowac kolejne elementy bylbym bardzo wdzieczny-moze to okresli jednoznacznie model samolotu? Na zyczenie moge dorzucic kolejne czesci.Pozdrawiam Vorax
Napisano
Woodhaven jestes wielki-te plytki wyszly trzy z ta Flka co podales .Czyli ten element przemawialby za bombowcem mozliwe ze Do217...Pozdrawiam Vorax

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie