Skocz do zawartości

ace 250

ewald

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
zdecydowalem sie kupic ace 250. z tego co koledzy pisali i na forum dobry sprzet na kolor chociaz maly zasieg, mam pytanie czy jest mozliwosc zalozenia wiekszej cewki i w ten sposob zwiekszyc zasieg, z gory dziekuje za rzetelne odpowiedzi
Napisano
Drops072 jesteś pewien,że zasięg zwiększy się o 50 procent (mógł byś podać skąd masz te dane).
Zaczynam zastanawiać się czy dobrze zrobiłem kupując Safari po ACE250, może lepiej było dokupić większą cewkę?
Napisano
ewlad jeśli nie masz dużych funduszy i jest to twoja pierwsza wykrywka to bierz ace,sam latałem z ace 150 i byłem zawsze mile zaskoczony:)drops072 bez urazy ale chyba nie wiesz co piszesz,jakby tak było(każdy z nas wie że tak nie jest) to po co wydawac na sprzęty 1500,2000,4000 zł skoro ace 250 z cewką za 700zł je bije lub ma podobne osiągi:P Brzęczyszczykiewicz- też mnie to ciekawi skąd te grzyby albo dropsy:)
Napisano
dokładnie :)

dorzucę jeszcze : doświadczenie, doświadczenie i ....doświadczenie

a testy, to można... o kant - teren wszystko weryfikuje

-pozdro-
Napisano
Witam to jak kolega kupił garretta 250 nowke i odrazu chce mu cewke nowa zapodac ;) a nawet seryjnej nie sprawdził :) a co kolego chcesz dokladnie znalezc garrettem 250 seryjna cewka nie jest taka zła.JA mam 150 kanarka i smigam z nim na seryjnej i jest git.Takze 700pln za kanarka i potem 700 za cewke to lepiej odrazu cos lepszego kupic za 1500pln powiedzcie sami :)
Napisano
muchomor jeśli Ty byś tego nie kupił to nie pisz że sprzęt dla dzieci ok. Bardzo dużo ludzi z forum ma ten sprzęt i nie narzeka ja również, wiadomo że nie jest najlepszy ale za ta cenę moim zdaniem ok. Więc nie truj na forum swoim jadem muchomorze
Napisano
dokładnie Tradytor ja kupiłem ace 150 bo nie było mnie na nic wiecej stać na kolor,poszukałem troszke i stwierdziłem że hobby dla mnie,pewnie wiekszość z forumowiczów tak miała.można to nazywać jak się chcę ale ta zabawka napraewde dużo monet wykrywa.Pozdrawiam:)
Napisano
dokładnie:)ja sobie kupiłem vaquero teraz ale dzięki ace załapałem bakcyla,więc denerwują mnie gadki że to sprzęt dla dzieci,dużo nim znalazłem i bedę polecał poczatkującym.:)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie