Skocz do zawartości
  • 0

złamana szabla i jakieś koło

s_boj

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
i zrobię to!
rzecz w tym, że padł mi komp, piszę z pracy, więc muszę pisać i czytać szybko :)
nie bardzo mogę drążyć forum żeby poczytać o elektrolizie, więc byłbym wdzięczny za jakiś szybki domowy patent, np. ten wspomniany kiedyś z ładowarką od telefonu (najwyżej ugotuję ładowarkę :)
Napisano
Najpierw umyj i wytrzyj do sucha.
Potem przetrzyj olejem,nawet roślinnym.
Zawiń w ścierkę(najlepiej bawełnianą) i poczekaj,aż bedziesz mógł zrobić resztę.
pzdr.
Napisano
zalałem ostrze olejem rzepakowym i owinąłem papierem :)
myślę o włożeniu wykopka do oleju silnikowego, może trochę tej rdzy uda się odbić
Napisano
miałem nadzieję, że może od małego działa, albo jakiegoś mobilnego karabinu maszynowego ciągniętego za biedką :)
pozostaje jeszcze kwestia tego ,ostrza, tylko muszę cos poczytać o elektrolizie, bo pamiętam tylko mgliście jakiś forumowy patent z ładowarką do telefonu

pozdro i dzięki za id :)
Napisano
tam nie ma żadnej swastyki :), tak to jakoś dziwnie wyszło na zdjęciu
całe ostrze jest w korozji
koło ma średnicę mniej więcej 50 cm, zostało na wsi, jak tam będę to zmierzę dokładnie
Napisano
Catadero koło zaznaczone strzałką niejest od snopowiązałki
snopowiązałka w tym miejscu niema koła tam akurat zakłada sie płucienną taśme a zaznaczone koło jest od pługa połozonego na snopowiazałke

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie