mjut Napisano 6 Styczeń 2010 Share Napisano 6 Styczeń 2010 Fiskars to Fiskars. Płacisz, ale masz odpowiednią gwarancję i zawsze ostrą łopatę/saperkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motylanoga Napisano 6 Styczeń 2010 Share Napisano 6 Styczeń 2010 Ja się dopiero przekonam o przewagach fiskarsa, gdyż Mikołaj raczył był wrzucić go pod choinkę:) Ale supermarketowy szpadel to już udało mi się w chińskie osiem wygiąć. Pozdrawiam G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zmija Napisano 6 Styczeń 2010 Share Napisano 6 Styczeń 2010 http://demotywatory.pl/700458/Przynajmniej-komary-nie-gryza;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy408 Napisano 6 Styczeń 2010 Share Napisano 6 Styczeń 2010 kolego uważaj na Smętka zimą ,bo mój poległ od zimna .... s co do stroju to 1 liga ;))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy408 Napisano 6 Styczeń 2010 Share Napisano 6 Styczeń 2010 długa bestia ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 11 Styczeń 2010 Share Napisano 11 Styczeń 2010 Kopie ktoś teraz?U nas w swiętokrzyskim to niemozliwe... :(((( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 11 Styczeń 2010 Share Napisano 11 Styczeń 2010 Oj chyba wszędzie nie możliwe, u mnie tzn. Północne Mazowsze śniegu kupa i można pomarzyć o kopaniu.Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LatinoBoy Napisano 11 Styczeń 2010 Share Napisano 11 Styczeń 2010 Łódzkie też zasypane, tylko koparką można kopać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 11 Styczeń 2010 Share Napisano 11 Styczeń 2010 u mnie w lubuskim terz pełno śniegu ale może jutro się wybiorę na mały spacer na pole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esterendensen Napisano 11 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2010 janczar skąd jesteś? Ja też lubuskie,a dokładnie Żary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esterendensen Napisano 11 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2010 A co się tyczy stroju-BUNDESWEHRA!!!!Oni maja najlepszy sprzęt w europie.Peleryna,kombinezon,goretex pod spodem.No i najważniejsze buty-stary wzór,jeszcze na kauczukowej podeszwie.Nie ma lepszych-usztywnione,latem da się nosić,a zimą są ciepłe(jedna para skarpetek wystarczy).Amerykańskie gówno nie ma podskoku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 12 Styczeń 2010 Share Napisano 12 Styczeń 2010 witam esterendensen ja dokładnie z Gozdnicy co do ubioru ubieram się podobnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniewkos Napisano 12 Styczeń 2010 Share Napisano 12 Styczeń 2010 ja wybiorę się chyba w weekend zobaczyć do lasu nie powinno być tak źle bo o polach to można zapomnieć na razie!no i mam nadzieje, że przyjdą do tego czasu moje rzeczy które zakupiłempozdro z Wielkopolski! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 12 Styczeń 2010 Share Napisano 12 Styczeń 2010 byłem dziś na polu ale ziemia zmarznięta i ciężko sie kopie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 13 Styczeń 2010 Share Napisano 13 Styczeń 2010 Podziwiam was.... ja bym nie ruszył tyłka, żeby w taki mróz kopać :) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 13 Styczeń 2010 Share Napisano 13 Styczeń 2010 W zejszłym roku odpuściło na dwa tygodnie,można było pokopać.Może i w 2010 tak będzie?Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esterendensen Napisano 24 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2010 Z kopaniem trzeba się już definitywnie pożegnać w tym roku,jednak można zrobić coś na rzecz swojej rodziny.Albo syna w te długie zimowe wieczory,a jak ktoś już ma,to zrobić mu radochę.Mój syn Timur i jego nowy śniegowy domek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samter Napisano 25 Styczeń 2010 Share Napisano 25 Styczeń 2010 W tym roku jeszcze pokopiemy, ale jak puszczą mrozy. W zeszłym roku to nie było zimy, w stosunku do obecnej, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.