pattern1937 Napisano 30 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2009 Witam!Czy ma ktoś skany tych czasopism? Mogą być także inne związane z PSZ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba007 Napisano 4 Styczeń 2010 Share Napisano 4 Styczeń 2010 Oczywiście kilka z w/w posiadam.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pattern1937 Napisano 5 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 5 Styczeń 2010 A czy mógłbyś je w miare możliwości umieścić na forum lub wysłać na maila? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
G. Hołdanowicz Napisano 5 Styczeń 2010 Share Napisano 5 Styczeń 2010 Dzień Dobry, już wcześniej próbowałem wpisać ale coś chyba nie wyszło - może macie Panowie także Kanoniera u stóp Pamiru", pismo 6. PAL wydawane w 1942 w Uzbekistanie?Pzdr,GLH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 5 Styczeń 2010 Share Napisano 5 Styczeń 2010 Panie Grzegorzu Panskie pierwsze posty musza byc zaakceptowane przez moderatora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
G. Hołdanowicz Napisano 5 Styczeń 2010 Share Napisano 5 Styczeń 2010 Ja to rozumiem, tylko że nie widać nigdzie statusu posta - zupełnie jakby zniknął. Przyznam, że trochę zadziwiająca jest konstrukcja tego Forum, trudno się poruszać i szukać, a z pewnością wiele by było ciekawego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 5 Styczeń 2010 Share Napisano 5 Styczeń 2010 No niestety en typ tak ma" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feeder Napisano 6 Styczeń 2010 Share Napisano 6 Styczeń 2010 Mam Ułana Karpackiego" i jednodniówkę 16LBS ale to pozycje mocno powojenne, wydane przez koła koleżeńskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba007 Napisano 6 Styczeń 2010 Share Napisano 6 Styczeń 2010 Ze względów objętościowych trudno tu wstawić, pattern1937 wysłałem Ci PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pattern1937 Napisano 6 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2010 feeder mógłbyś to wstawić na forum lub wysłać mi na maila? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feeder Napisano 6 Styczeń 2010 Share Napisano 6 Styczeń 2010 Jak dorwę jakiś skaner to czemu nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.