bjar_1 Napisano 29 Grudzień 2009 Napisano 29 Grudzień 2009 Dziwię się, że takie śmieci do domu znosisz ;)
bjar_1 Napisano 29 Grudzień 2009 Napisano 29 Grudzień 2009 Nie no po prostu rozwaliłeś mnie tym SS-guzikiem...
obert8 Napisano 29 Grudzień 2009 Napisano 29 Grudzień 2009 kolego anabol po czym wnosisz ze to guzik ss koszulowy a nie np od gaci
bjar_1 Napisano 29 Grudzień 2009 Napisano 29 Grudzień 2009 Nie wiem w ogóle dlaczego podejrzewasz ten biedny guzik o przynależność do zbrodniczej organizacji? Chyba nie przez te dwa rdzawe zacieki?
danieloff Napisano 29 Grudzień 2009 Napisano 29 Grudzień 2009 Moim zdaniem jest to guzik od koszuli Heinricha Himmlera, poważna sprawa.
Gniewkos Napisano 29 Grudzień 2009 Napisano 29 Grudzień 2009 Moim zdaniem to coś zupełnie innego... zresztą zobaczcie sami:)pozdro! :D:D:D
HU13ERT Napisano 30 Grudzień 2009 Napisano 30 Grudzień 2009 Skoro tak Ci zależy na identyfikacji i dotychczasowe wypowiedzi Cię nie zadowalają to weź no Kolego anabol627 wyczyść dokładniej to SS-CUDO, pożycz aparat (kolegi, brata, wujka) i zrób fotki lepszej jakości. Aparaty w telefonach już dają lepsze możliwości od tych widocznych na Twoich zdjęciach. Skoro piszesz, że te runy są wypukłe to wyjdzie to po czyszczeniu (mikrodrobnym papierem ściernym albo szczoteczka mosiężna). Myślę, że to taki rarytas że można poświęcić to złocenie i naturalną patynę.Pozdrawiam.Hubert
dangbo Napisano 30 Grudzień 2009 Napisano 30 Grudzień 2009 Co za zbieg okoliczności, w moich gaciach jest taki sam :-) Dodam,że nie należę do żadnej organizacji, wszystkiego dobrego w nowym roku, pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.