ewald Napisano 29 Grudzień 2009 Autor Napisano 29 Grudzień 2009 witam,nastawiam sie glownie na spalonki
pawel888 Napisano 29 Grudzień 2009 Napisano 29 Grudzień 2009 Polecałem Hs-3 i dalej podtrzymuje swoje zdanie, ktorego predko nie zmienie, chyba nieliczni tylko żałowali tego zakupu.Ja nie znam ani jednego.<pozdro
ewald Napisano 29 Grudzień 2009 Autor Napisano 29 Grudzień 2009 dzieki tylko jeden problem bo nigdzie na znanym portalu nie moge znalezc HS ani info o nim
faraon1 Napisano 29 Grudzień 2009 Napisano 29 Grudzień 2009 http://www.poszukiwania.pl/portal/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=439
pawel888 Napisano 29 Grudzień 2009 Napisano 29 Grudzień 2009 Hs-ów nie znajdziesz nigdzie w necie nowych, jedyne co to używane, ze względu na to że producent sie nie ogłasza,produkuje je sam.Można zadzwonić do Pana Henryka i zamówić wykrywacz który po odpowiednim czasie będzie do odebrania w domu, lub będzie wysłany paczką a co do info jest bardzo dużo chocciazby na tym forum <pozdrawiam
pawel888 Napisano 29 Grudzień 2009 Napisano 29 Grudzień 2009 Co do psujących sie przełączników- widoczny w linku sprzęt posiada jeszcze stare, podobno psujące sie(ja mam 6letniego i jeszcze nie padły)przełączniki.Teraz zastąpione są one innymi trwalszymi.Zmienił sie kolor cewki jak i sama budowa stelażu, jest trwalszy od tych starszych modeli, poprostu w praniu wychodziło jakie są mankamenty i były na bieżąco usuwane.Dyskryminacja co prawda nie jest najlepsza co nie zmienia faktu że z tym sprzętem chodzi sie dobrze.Da sie przyzwyczaić.Sprzęt naprawde nie do zajechania.Na nowy sprzęt udzielana jest roczna gwarancja.Zdecydowanie polecany i szanowany sprzęt<pozdro
melich Napisano 29 Grudzień 2009 Napisano 29 Grudzień 2009 Nowy bez cewek-700zł, cewka 25cm-100zł, cewka 37cm-180zł. Głęboki sprzęt na duże żelastwo i kolor.
Hebda Napisano 29 Grudzień 2009 Napisano 29 Grudzień 2009 nie chce mi się pisać to samo co paweł888, więc będzie krótko:zdecydowanie hs-3,zasięg zajebisty,doły po cycki" albo i głębsze..jeszcze mnie grzbiet boli od ostatniego wypadu,no i płuca bo tchy brak:))pozdro
Jagiellończyk Napisano 30 Grudzień 2009 Napisano 30 Grudzień 2009 Witam,Ja nie mam problemów z pokrętłami choć mój smętek ma 5 lat.Wkurzają mnie jedynie delikatne rurki, które paskudnie się gibają (można nałożyć rurkę PCV ale w lesie nie zawsze jest to wygodne) no i gniazdko do słuchawek. Kabel lata zawsze gdzieś w okolicy łokcia i nie ma mowy by nie zaczepić nim o krzaki. Nie zmienia to jednak faktu, że nie czuję potrzeby wymiany go na inny sprzęt.Pozdr.
pawel888 Napisano 30 Grudzień 2009 Napisano 30 Grudzień 2009 Kolega Hebda nie kopał tak dołów po cycki"a swoją drogą prawa autorskie kolego, wiesz o co chodzi:)Nowy z cewką 30 kosztuje 850zł, trza zadzwonić zamówić.Na stelaż można nałozyc tak jak kolega Jagiellończyk pisał rurke PCV, pasuje bodajze 18 lub 19. A ze słuchawkami chodziłem lecz z nich zrezygnowałem, zaczepuają sie, są niewygodne:)Polecam <pozdro
Jagiellończyk Napisano 30 Grudzień 2009 Napisano 30 Grudzień 2009 ...no nie wygodne, nie wygodne. Ale łatwiej w nich usłyszeć jak drobnica w gruncie trąbi:)
Hebda Napisano 30 Grudzień 2009 Napisano 30 Grudzień 2009 pawełku,to dostaniesz jutro łuskę od ppszki jako honorarium za prawa autorskie:))pzdro:D
ewald Napisano 31 Grudzień 2009 Autor Napisano 31 Grudzień 2009 dziekuje za info i jeszcze na marginesie jak wyglada w porownaniu z HS,ACE 250
Hebda Napisano 31 Grudzień 2009 Napisano 31 Grudzień 2009 na 250 złapiesz kolorki,drobnice,nawet tą bardzo małą,żelazo także ale dołków po cycki nie wykopiesz:) (paweł,to już dwie łuski:P )
pawel888 Napisano 31 Grudzień 2009 Napisano 31 Grudzień 2009 W zasięgu to Smętek jest mistrzunio, kolor tez złapie ale nie tak jak Ace 250 tu akurat porównania nie ma, na kolor to wymiatacz, tylko strasznie plytki.<pozdroA łusek to worek za to upublicznianie moich rozważań:)
Hebda Napisano 31 Grudzień 2009 Napisano 31 Grudzień 2009 ace nie jest aż tak płytki,boratynke z 30cm jeszcze chwyci(dlatego ich w trójkącie nie ma:))smętkiem na cewce37 złapiesz spokojnie nieśmiertelnik gołębia z 15cm.znaczy obrączkębyło mi powiedzieć wcześniej,to do tej pory bym nazbierał ze sto kilo tych łusek:P
220V Napisano 31 Grudzień 2009 Napisano 31 Grudzień 2009 Bez urazy chłopaki, ale autor wątku napisał że chce sprzęt na:witam, nastawiam sie glownie na spalonki"Rozumiem, że chodzi o miejsca po spalonych domostwach lub o miejsca niszczenia wojskowego ekwipunku podczas odwrotu badz kapitulacji?Do tego celu absolutnie NIE polecam HS-3.Posiadam już 2-giego Hs-a i wiem co mówię, chłopak na takich miejscach sie zakopie na śmierć!Takie miejsca, to często jeden wieeelki syganł - mnostwo małej stali itp.Na spalonki to sprzęt ale z dobrą snajperką, albo przynajmniej mała cewka typu 5cali i można coś ciekawego kopać.
Klucznik Napisano 31 Grudzień 2009 Napisano 31 Grudzień 2009 Kolego Hebda,sprzedaj mi tego Ace bo boratynki niczym nie mogę namierzyc na 30 cmKlucznik z Klucz
Hebda Napisano 31 Grudzień 2009 Napisano 31 Grudzień 2009 hehe,ace nie jest mój tylko kumpla:)ja śmigam ze smętkiem,pozatym monetek nie zbieram:)pozdr
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.