Skocz do zawartości

midas czy HS-3

ewald

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Polecałem Hs-3 i dalej podtrzymuje swoje zdanie, ktorego predko nie zmienie, chyba nieliczni tylko żałowali tego zakupu.Ja nie znam ani jednego.
<pozdro
Napisano
Hs-ów nie znajdziesz nigdzie w necie nowych, jedyne co to używane, ze względu na to że producent sie nie ogłasza,produkuje je sam.Można zadzwonić do Pana Henryka i zamówić wykrywacz który po odpowiednim czasie będzie do odebrania w domu, lub będzie wysłany paczką a co do info jest bardzo dużo chocciazby na tym forum
<pozdrawiam
Napisano
Co do psujących sie przełączników- widoczny w linku sprzęt posiada jeszcze stare, podobno psujące sie(ja mam 6letniego i jeszcze nie padły)przełączniki.Teraz zastąpione są one innymi trwalszymi.Zmienił sie kolor cewki jak i sama budowa stelażu, jest trwalszy od tych starszych modeli, poprostu w praniu wychodziło jakie są mankamenty i były na bieżąco usuwane.Dyskryminacja co prawda nie jest najlepsza co nie zmienia faktu że z tym sprzętem chodzi sie dobrze.Da sie przyzwyczaić.Sprzęt naprawde nie do zajechania.Na nowy sprzęt udzielana jest roczna gwarancja.
Zdecydowanie polecany i szanowany sprzęt
<pozdro
Napisano
nie chce mi się pisać to samo co paweł888, więc będzie krótko:zdecydowanie hs-3,zasięg zajebisty,doły po cycki" albo i głębsze..jeszcze mnie grzbiet boli od ostatniego wypadu,no i płuca bo tchy brak:))
pozdro
Napisano
Witam,
Ja nie mam problemów z pokrętłami choć mój smętek ma 5 lat.
Wkurzają mnie jedynie delikatne rurki, które paskudnie się gibają (można nałożyć rurkę PCV ale w lesie nie zawsze jest to wygodne) no i gniazdko do słuchawek. Kabel lata zawsze gdzieś w okolicy łokcia i nie ma mowy by nie zaczepić nim o krzaki. Nie zmienia to jednak faktu, że nie czuję potrzeby wymiany go na inny sprzęt.
Pozdr.
Napisano
Kolega Hebda nie kopał tak dołów po cycki"a swoją drogą prawa autorskie kolego, wiesz o co chodzi:)
Nowy z cewką 30 kosztuje 850zł, trza zadzwonić zamówić.
Na stelaż można nałozyc tak jak kolega Jagiellończyk pisał rurke PCV, pasuje bodajze 18 lub 19.
A ze słuchawkami chodziłem lecz z nich zrezygnowałem, zaczepuają sie, są niewygodne:)
Polecam
<pozdro
Napisano
na 250 złapiesz kolorki,drobnice,nawet tą bardzo małą,żelazo także ale dołków po cycki nie wykopiesz:) (paweł,to już dwie łuski:P )
Napisano
W zasięgu to Smętek jest mistrzunio, kolor tez złapie ale nie tak jak Ace 250 tu akurat porównania nie ma, na kolor to wymiatacz, tylko strasznie plytki.
<pozdro
A łusek to worek za to upublicznianie moich rozważań:)
Napisano
ace nie jest aż tak płytki,boratynke z 30cm jeszcze chwyci
(dlatego ich w trójkącie nie ma:))
smętkiem na cewce37 złapiesz spokojnie nieśmiertelnik gołębia z 15cm.znaczy obrączkę

było mi powiedzieć wcześniej,to do tej pory bym nazbierał ze sto kilo tych łusek:P
Napisano
Bez urazy chłopaki, ale autor wątku napisał że chce sprzęt na:
witam, nastawiam sie glownie na spalonki"

Rozumiem, że chodzi o miejsca po spalonych domostwach lub o miejsca niszczenia wojskowego ekwipunku podczas odwrotu badz kapitulacji?

Do tego celu absolutnie NIE polecam HS-3.
Posiadam już 2-giego Hs-a i wiem co mówię, chłopak na takich miejscach sie zakopie na śmierć!
Takie miejsca, to często jeden wieeelki syganł - mnostwo małej stali itp.

Na spalonki to sprzęt ale z dobrą snajperką, albo przynajmniej mała cewka typu 5cali i można coś ciekawego kopać.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie