Skocz do zawartości

Wykrywacz do 500 zl

Manierkarz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Kolego grzech wykrywacze firmy SAPER nadają sie świetnie na militaria i niema porównania z jablem. Wiem że niektórzy twierdzą że SAPERY to ładniejsze jable ale niezgodze sie z tym ponieważ użytkowałem jabla a teraz używam midasa firmy Saper i różnica choćby w zasięgach jest ogromna.
Pozdrawiam
Napisano
Armand wątek jest o wykrywaczu a nie o żółtych kartkach:) O wykrywaczach Midas i Saper nie słyszałem za bardzo pochlebnych słów, moze jestem w błędzie co do tego sprzętu ale myśle że nie są za wybitne skoro większość ludzi poleca HS-3 czy Salamandry,które są w podobnym przedziale cenowym. Ja jednak ze swej strony dalej polecam smętka"
<pozdrawiam
Napisano
Jeśli chodzi o smętka i wykrywacze firmy saper to ludzi częściej polecają hs-3 dla tego, iż smętek jest już od wielu lat a saperów niema jeszcze bardzo dużo ale jeśli chodzi o zasięg to ludzie go chwalą ja również. Niektórzy też twierdzą, że sapery są głębsze niż hs-3 ale ja się nie wypowiem ze względu na to iż nie użytkowałem smętka. Polecam firmę saper ale co kupi kolega manierkarz to jego wybór i radze w wyszukiwarce poszukać i poczytać o wykrywaczach firmy saper i o smętkach.
Pozdrawiam
Napisano
Witam
Widzę że kolega Saperski nie zrozumiał.Kolega Manierkarz wyraźnie napisał że za propozycje wykrywaczy PI już dziękuje i ja go rozumie.Przyjemność chodzenia po lesie za militarką wykrywaczem PI jest podobna jak wykrywaczem VLF w trybie pracy All Metal za monetami.
pozdr.
  • 1 month later...
Napisano
Także jestem zainteresowany kupieniem 9pierwszego) wykrywacza w tym przedziale cenowym, ale ta dyskusja jest bardzo chaotyczna i początkujący nie jest wstanie wyciągnąć z tego konkretnych wniosków.

Z tych trzech Waszym zdaniem, który jest najlepszy?
1- Smętek HS-3
2- Saper-Traper
3- Garret ACE 150

Bardziej mi chodzi o mili tarkę, ale drobnicą też nie pogardzę.
Napisano
Kiedyś miałem podobny dylemat. Kupiłem HS-a i nie żałuję. Na militarkę jest bardzo OK. Monetki i drobiazgi - daje radę. Ponoć nie jest do nich stworzony ale potrafi niekiedy bardzo mile zaskoczyć.
ACE? W zasadzie jest dedykowany pod kolorki.
O Saperze znajdziesz opinie na tym forum. Mnie jednak troszkę zniechęca bezskuteczna próba pozyskania wykrywki tej firmy do testów na konkurencyjnym dla Odkrywcy Wortalu _____ ______ i samo uzasadnienie producenta.
Jeżeli mogę poradzić to łap HS.
Pozdro.
Napisano
Jeżeli chcesz sprzęt do militarki to nie bierz ACE150, poczekaj, dozbieraj kup nowego smętka", lub czekaj na używane.Jeszcze 2tygodnie temu był do sprzedania, dziś już nieaktualne.
<pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie