Skocz do zawartości

Samochód do lasu...

komandos90

Rekomendowane odpowiedzi

znajomy po łopacie ;-) twierdzi że najlepszym sprzętem do jazdy po lesie jest polski fiat 126p... faktycznie raz z nim jeździłem po lesie takowym i wiecie co?

w życiu tak mnie nie wytłukło i nie raz widziałem całe zycie przed oczami ;-)) ale maluszek dawał na takich wertepach prawie jak na poligonie czołgowym...

• Odpowiedzi 114
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
nie mówię o jakimś gazie czy patrolu, lecz chodzi mi o samochód którego mi nie będzie szkoda, będzie mało awaryjny, i dośc wysoki co by miski nie zostawić:) jeździłem zwykłą osobówką(renault clio) po piaszczystej drodze to nie raz się bałem co by w tym piachu jakieś kamulca nie było, bo na piasku wolno nie można bo zaraz stoimy;)

PZDR

cześć jeżdżę honkerem już 10 lat pali ok.10 litrów ropy a najczęstsze usterki to krzyżaki {25-35 zł sztuka)1-2 razy do roku -teraz ma tylko jeden feler jest za wolny wyciąga do 100 na godzinę z górki i z wiatrem.części pasują od żuka,lublina,malucha i poloneza.uważam że nie ma lepszego do lasu,nikt go nie ukradnie albo nie rozmontuje na części pozd.marek

a ja mam pytanie, coś osobowego na wzór audi 80 quattro(z 4WD) oczywiście musi być składana kanapa:) coś do 7000 zł, moze jakies subaru? najlepiej kombi i w dieslu, ma to byc autko rodzinne i troche terenowe co by sie nie zakopać:)

PZDR

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie