szczurek_1979 Napisano 9 Grudzień 2009 Share Napisano 9 Grudzień 2009 znajomy po łopacie ;-) twierdzi że najlepszym sprzętem do jazdy po lesie jest polski fiat 126p... faktycznie raz z nim jeździłem po lesie takowym i wiecie co?w życiu tak mnie nie wytłukło i nie raz widziałem całe zycie przed oczami ;-)) ale maluszek dawał na takich wertepach prawie jak na poligonie czołgowym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 9 Grudzień 2009 Share Napisano 9 Grudzień 2009 Na leśne drogi i bezdroża nie trzeba zaraz jakiegoś GAZa lub Patrola... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuczman Napisano 10 Grudzień 2009 Share Napisano 10 Grudzień 2009 A mnie po lesnych drogach, wertepach i kaluzach kolega wozil Wartburgiem. Wszedzie wlazl i wcale nie trzasl wiele. I tani jak barszcz. I nie rdzewieje ;))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Nemo Napisano 10 Grudzień 2009 Share Napisano 10 Grudzień 2009 I tani jak barszcz. I nie rdzewieje ;)))"Szczegolnie jak sie Trabant nazywa :)I rdzewieje, rdzewieje jak kazdy ino ze od srodka niejako. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras85 Napisano 10 Grudzień 2009 Share Napisano 10 Grudzień 2009 a moze cos takiego.http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10809708 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
komandos90 Napisano 10 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 10 Grudzień 2009 nie mówię o jakimś gazie czy patrolu, lecz chodzi mi o samochód którego mi nie będzie szkoda, będzie mało awaryjny, i dośc wysoki co by miski nie zostawić:) jeździłem zwykłą osobówką(renault clio) po piaszczystej drodze to nie raz się bałem co by w tym piachu jakieś kamulca nie było, bo na piasku wolno nie można bo zaraz stoimy;)PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihura Napisano 10 Grudzień 2009 Share Napisano 10 Grudzień 2009 Ten Justy jest ok.pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravfal Napisano 10 Grudzień 2009 Share Napisano 10 Grudzień 2009 A moze takie cos? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maku955 Napisano 10 Grudzień 2009 Share Napisano 10 Grudzień 2009 http://moto.allegro.pl/listing/search.php?string=wojskowy&from_showcat=1&category=149do koloru do wyboru ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maku955 Napisano 10 Grudzień 2009 Share Napisano 10 Grudzień 2009 kolego zobacz na UAZ na allegro są tanie i cudnie się sprawują w terenie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maku955 Napisano 10 Grudzień 2009 Share Napisano 10 Grudzień 2009 http://www.allegro.pl/listing/search.php?category=149&sg=0&order=p&string=uaz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zebu74 Napisano 10 Grudzień 2009 Share Napisano 10 Grudzień 2009 Może coś takiego,takie wersje były niegdyś produkowane..:-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravfal Napisano 10 Grudzień 2009 Share Napisano 10 Grudzień 2009 http://www.allegro.pl/item842894976_star_244.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nebelwerfer Napisano 11 Grudzień 2009 Share Napisano 11 Grudzień 2009 za tą kasę to Ładę Nivę kupisz.Części tanie, bez żalu gdzieś przytrzeć, może o tym pomyśl.Pozdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
komandos90 Napisano 11 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2009 hehe Starzywo najlepsze, ale nie mam jeszcze prawka na C:) o nive myślałem, ale Koledzy mówili wcześniej, że długo nią nie pojeżdze bez wkładu finansowego(taka za 3tys);)PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
honker Napisano 13 Grudzień 2009 Share Napisano 13 Grudzień 2009 cześć jeżdżę honkerem już 10 lat pali ok.10 litrów ropy a najczęstsze usterki to krzyżaki {25-35 zł sztuka)1-2 razy do roku -teraz ma tylko jeden feler jest za wolny wyciąga do 100 na godzinę z górki i z wiatrem.części pasują od żuka,lublina,malucha i poloneza.uważam że nie ma lepszego do lasu,nikt go nie ukradnie albo nie rozmontuje na części pozd.marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihura Napisano 13 Grudzień 2009 Share Napisano 13 Grudzień 2009 I z daleka w zagajniku wygląda - na chłopaków z SL.Podstawa,to dobra zmyłka.pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
komandos90 Napisano 13 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2009 albo patrol saperski;) ale Honkera do 3000 raczej nie kupię, a szkoda bo autko fajne, tylko znów pali jak smok;)PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravfal Napisano 13 Grudzień 2009 Share Napisano 13 Grudzień 2009 Chyba że.... jakis przetarg w policji lub SL, może to jakiś sposób na tanie auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 13 Grudzień 2009 Share Napisano 13 Grudzień 2009 Łada Niva i jakaś wyciągareczka do tego i lux. Znajony ma i smiga, naprawa jest niezbyt droga.Zagazuj ją i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maku955 Napisano 14 Grudzień 2009 Share Napisano 14 Grudzień 2009 ja bym proponowal ŁAZ'ika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 14 Grudzień 2009 Share Napisano 14 Grudzień 2009 Najlepiej z napędem na sześć, bo na cztery czasami za mało.. Tzn auto na na cztery i dwóch kolegów zabieranych na wykopki na w razie coś";))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mruk Napisano 15 Grudzień 2009 Share Napisano 15 Grudzień 2009 a ja mam pytanie, coś osobowego na wzór audi 80 quattro(z 4WD) oczywiście musi być składana kanapa:) coś do 7000 zł, moze jakies subaru? najlepiej kombi i w dieslu, ma to byc autko rodzinne i troche terenowe co by sie nie zakopać:)PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mruk Napisano 16 Grudzień 2009 Share Napisano 16 Grudzień 2009 ponawiam prośbę, choć wiem, że to nie forum motoryzacyjne, ale jest tutaj na pewno dużo osób co są mechanikami czy startują w różnych rajdach itdPZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwed68 Napisano 16 Grudzień 2009 Share Napisano 16 Grudzień 2009 Super bajka - VW Passat 1986-1988 r Syncro - napęd lepszy niż większośc fabrycznych terenówek, posiada blokadę tylnego mostu(fabrycznie ma to Nissan GR, Gelenda i niektóre Tojki) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.