michal16 Napisano 8 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 8 Grudzień 2009 Cześć. Tak ostatnio się zastanawiałem, czy jest jakiś poszukiwacz z tej dzielnicy . Sporo osób mieszka na Wrotkowie , to może jest również inny poszukiwacz ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 8 Grudzień 2009 Share Napisano 8 Grudzień 2009 Pozdrawiam z Czubów:-) Co prawda nieczęsto teraz bywam w moim ukochanym Lublinie, ale zawsze miło pozdrowić swojaka:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 9 Grudzień 2009 Share Napisano 9 Grudzień 2009 a ja miałem dziewczynę z Czubów w Lublinie :-) Ela K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal16 Napisano 9 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2009 Cześć. Czuby w sumie blisko . Ale chyba z Wrotkowa nikogo nie ma, a może jest ale nie widział tego wątku . pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 9 Grudzień 2009 Share Napisano 9 Grudzień 2009 Na Czubach jest mnóstwo ładnych dziewczyn:-) Lubelskie perełki:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kres Napisano 9 Grudzień 2009 Share Napisano 9 Grudzień 2009 Ech. Ja niestety przeżyłem zawód miłosny związany z dziewczyną poznaną w Lublinie i mam jakąś awersję do tego miasta. Chociaż nadal w nim studiuję to jakoś mi zbrzydło:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 10 Grudzień 2009 Share Napisano 10 Grudzień 2009 A mi się tęskni do Lublina coraz bardziej, niestety życie zmusiło mnie do zamieszkania gdzie indziej... Ale wspieram region kupując produkty z Lubelszczyzny, zwłaszcza Perełkę:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 10 Grudzień 2009 Share Napisano 10 Grudzień 2009 ZUCH chłopak ! hehhe Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerhrabia Napisano 10 Grudzień 2009 Share Napisano 10 Grudzień 2009 z Lublina lepsze od perełki jest czysta żołądkowa de luxe z Polmosu:) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzeki11 Napisano 10 Grudzień 2009 Share Napisano 10 Grudzień 2009 Ja spod lublina i co do tej żołądkowej to jak Palikot sprzedał polmos jakiejs angielskiej spółce to żołądkowa czysta poszła na psy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal16 Napisano 10 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 10 Grudzień 2009 Cześć. Widzę że mój wątek przerodził się w forum alkoholowe :) Ale i tak może być . Co do żołądkowej to do polmosu przy Krochmalnej mam nie daleko :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 11 Grudzień 2009 Share Napisano 11 Grudzień 2009 Żąłądkowa zeszła na psy a ja musze ją pić codziennie;)...koleżanka ma jeszcze 96 flaszek w piwnicy, po weselu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerhrabia Napisano 13 Grudzień 2009 Share Napisano 13 Grudzień 2009 nie wiem czy wiecie ale czysta żołądkowa wygrała na międzynarodowych targach branży alkoholowej które odbyły sie chyba w październiku w Londynie miano najlepszego alkoholu 2009 roku pokonała wszelkie inne wynalazki z całego świata łącznie z koniakami i szkockimi... Fakt że czeto już trafia się w sklepach podrabiana" żołądkowa.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 13 Grudzień 2009 Share Napisano 13 Grudzień 2009 Na łąkach pod Krasnymstawem prawdopodobnie ukraińcy rozlewają do butelek ten trunek.Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eastlegion Napisano 25 Sierpień 2010 Share Napisano 25 Sierpień 2010 Pozdrowienia z Kośminka ;-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 25 Sierpień 2010 Share Napisano 25 Sierpień 2010 ostatnio piłem Żołądkową naszą i przywiezioną z USA... i wiecie? różnica jest ogromna... nasza nie umywa się do exportowej... tak samo było z wyborową... na kraj badziew a u angoli pierwsza liga :-( dlaczego tak jest?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 25 Sierpień 2010 Share Napisano 25 Sierpień 2010 Zmienić trunek.Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 25 Sierpień 2010 Share Napisano 25 Sierpień 2010 tak mnie tylko naszło bo z kumplem... normalnie pijam mocniejsze trunki ;-) jeśli już.... teraz od maja NIC ;-(( bo nie mogę ;-(( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.