Skocz do zawartości

Lublin dzielnica Wrotków

michal16

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Cześć. Tak ostatnio się zastanawiałem, czy jest jakiś poszukiwacz z tej dzielnicy . Sporo osób mieszka na Wrotkowie , to może jest również inny poszukiwacz ? Pozdrawiam
Napisano
Ech. Ja niestety przeżyłem zawód miłosny związany z dziewczyną poznaną w Lublinie i mam jakąś awersję do tego miasta. Chociaż nadal w nim studiuję to jakoś mi zbrzydło:)
Napisano
A mi się tęskni do Lublina coraz bardziej, niestety życie zmusiło mnie do zamieszkania gdzie indziej... Ale wspieram region kupując produkty z Lubelszczyzny, zwłaszcza Perełkę:-)
Napisano
Ja spod lublina i co do tej żołądkowej to jak Palikot sprzedał polmos jakiejs angielskiej spółce to żołądkowa czysta poszła na psy.
Napisano
Cześć. Widzę że mój wątek przerodził się w forum alkoholowe :) Ale i tak może być . Co do żołądkowej to do polmosu przy Krochmalnej mam nie daleko :) pozdrawiam
Napisano
nie wiem czy wiecie ale czysta żołądkowa wygrała na międzynarodowych targach branży alkoholowej które odbyły sie chyba w październiku w Londynie miano najlepszego alkoholu 2009 roku pokonała wszelkie inne wynalazki z całego świata łącznie z koniakami i szkockimi...
Fakt że czeto już trafia się w sklepach podrabiana" żołądkowa..
  • 8 months later...
Napisano
ostatnio piłem Żołądkową naszą i przywiezioną z USA... i wiecie? różnica jest ogromna... nasza nie umywa się do exportowej... tak samo było z wyborową... na kraj badziew a u angoli pierwsza liga :-( dlaczego tak jest??

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie