woytas Napisano 8 Grudzień 2009 Share Napisano 8 Grudzień 2009 Panowie spokojnie!Siec zostala zarzucona - damy rade bez Fundacji.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon_rybnik Napisano 8 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 8 Grudzień 2009 Otóż to, jak mówi Woytas spokojnie , zobaczymy co z tego wyjdzie. Swoją drogą niesądziłem że to info wywoła takie zainteresowanie :).Dobrze że chłopaki z hurtowni mot. na Wodzisławskiej też to widzieli, bo inaczej już sam bym chyba myślał że mam zwidy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 8 Grudzień 2009 Share Napisano 8 Grudzień 2009 chyba se jajca teraz robisz z tym brakiem zainteresowania :)Chyba nic takiego u nas jeszcze nie wyszlo - z tego co sie orientuje. Oprocz tej wiezy z czegos co poszla na zlom w Rybniku jakies 2 lata temu :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon_rybnik Napisano 8 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 8 Grudzień 2009 Eee no spokojnie :) Właśnie chodzi mi o to że jest ono dość duże. A tak na marginesie, mogłbyś przybliżyć o co kaman z tą wieżą od czegoś" 2 lata temu? Nic mi się w tym temacie nie obiło o uszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 8 Grudzień 2009 Share Napisano 8 Grudzień 2009 Gotartowice - facet budowal dom i wykopal z ogrodka cos o czym wiedzial od zawsze - podobno byla to wieza i miala jeden wlaz.Tyle co udalo mi sie dowiedziec - nie mam pewnosci, ze to prawda bo info ze zrodla nie do konca wiarygodnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoony Napisano 8 Grudzień 2009 Share Napisano 8 Grudzień 2009 Ogłoszenie do prasy Kontakt z Policją opis ciężarówki kolor może marka przewineły się tu jakieś info o firmie i się może znajdzie tylko musicie zadziałać na miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 8 Grudzień 2009 Share Napisano 8 Grudzień 2009 Nie pekaj!Mamy namiary na firme - jutro cos bedziemy wiedziec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 9 Grudzień 2009 Share Napisano 9 Grudzień 2009 No i jak tam śledztwo? Wiadomo coś nowego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AK77 Napisano 9 Grudzień 2009 Share Napisano 9 Grudzień 2009 PATRON , twój wpis jest najlepszy w tym wątku, nieźle sie uśmiałem. Gratulacje. A reszta niech łapie duchy przeszłości. He he he he. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 9 Grudzień 2009 Share Napisano 9 Grudzień 2009 :)bede wiedzial dam znac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon_rybnik Napisano 9 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2009 Ja próbowałem się czegoś dowiedzieć w owej firmie telefonicznie, niestety zostałem spławiony :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzergrzes2 Napisano 9 Grudzień 2009 Share Napisano 9 Grudzień 2009 Pierwsze 3 pózniej 4 a czemu nie Pantera lub Tygrys?Nie Tygrys nie nie wtej okolicy!!!To pewnie musiała byc Pantera.A czy odwiedziliście okoliczne złomy?Tragedia!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon_rybnik Napisano 9 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2009 Zawsze mógł zabłądzić ( Tiger ) , nie takie rzeczy błądziły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon_rybnik Napisano 9 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2009 A tak na poważnie , nie każdy musi znać sie na pancerce i poszukiwaniach tego typu. Przejechało coś przez miasto, spytałem czy ktoś czegoś nie wie i tyle. Nie rozumiem czemu co niektórzy mają taki zajebisty ubaw i po co posty które nic nie wnoszą, pierw jakiś Mozambik i Maroko teraz Tygrys i Pantera za chwilę będzie że to był Wostok 1 Gagarina.Panowie od 7ki super robota przy waszym sprzęcie, ale nie traktujcie innych , którzy mniej w temacie siedzą jak debili, to taka moja mała prośba. Jest takie stare powiedzenie, jak nie masz nic mądrego do powiedzenie to lepiej nic nie mów".A jeszcze jedno, dobra rada dla wszelkiej maści wesołków, może załóżcie kabaret, podobno całkiem nieźle się na tym wychodzi. I popularność większa, a nie tylko forum o".Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tankist Napisano 9 Grudzień 2009 Share Napisano 9 Grudzień 2009 Nudnawo tu się zrobiło w ostatnim czasie, ale proszę, nawet czyjaś bujna wyobraźnia lub fatamorgana ( ciekawe że występuje nawet w naszej szerokości geograficznej i to o tej porze roku!!! ) może znowu rozpalić forum do czerwoności.No i dyżurni komisarze (...) oblatani w sprawach rekwizycji wszelkiej maści nielegalnych panzerów, czujni i spięci na posterunku, jak zawsze.Podpowiem gatis kogo jeszcze oprócz postawienia na nogi konserwatorów z płudniowej Polski ( jeden WKZ z Katowic to mało ), policji, straży miejskiej z Rybnika ( i innych ościennych gmin leżących na przypuszczalnej trasie transportu ), należy na pewno właczyć w te poszukiwania. Przede wszystkim BOR, ( bo może ktoś z partii rządzącej maczał brudne paluchy ), CBŚ, CBA ( może jakiś urzędnik wziął łapówę ),PIH ( może sprzedający nie wypisał paragonu ), ITD ( może gabaryt zbyt wielki, przeciez to był podobno czołg ),a na pewno powiadomić firmę Malanowski i partnerzy,ten były milicjant 07 w niecałą godzinę złatwi temat( zwłaszcza jak się dorwie do zapisów tych kamer z bankomatów ).Powodzenia panowie, nie odpuszczać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 9 Grudzień 2009 Share Napisano 9 Grudzień 2009 Dzieki za fantastyczne rady!Na pewno z nich skorzystamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wm71 Napisano 9 Grudzień 2009 Share Napisano 9 Grudzień 2009 Nie przjmuj sie leon_rybnik szydercami i prześmiewcami!Najlepiej jest niewdawać się w dyskusje z takim wesołkami"!Trzymam kciuki żeby wyjaśniło sie co wiedziałeś i co sie teraz dzieje z tym żelastwem"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon_rybnik Napisano 9 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2009 Woytas, może przenieś ten temat do dołka i będzie spokój.Jak się czegoś dowiemy to będzie reaktywacja.Fatamorgana, no cóż w takim razie klika osób a w tym i moja skromna osoba, będzie musiało zmienić dealera.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon_rybnik Napisano 9 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2009 wm71, ja się nie przejmuję, to poprostu jest żenujące i tyle. Zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wm71 Napisano 9 Grudzień 2009 Share Napisano 9 Grudzień 2009 Żenujący jest temat poniżej!!!Jak widać brak nie któryum wyobraźni w pisaniu bajek a wyśmiewać się potrafią! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon_rybnik Napisano 9 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2009 wm71, wiesz co? Po przeczytaniu tego, ja chyba zostanę przy tym co biorę :) Ale kolega napewno niech zmieni dealera :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamusek2009 Napisano 9 Grudzień 2009 Share Napisano 9 Grudzień 2009 http://www.e-gorzyce.pl/forum/viewthread.php?forum_id=6&thread_id=108&rowstart=20w tym linku cos pisze ale nie do konca jasno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamusek2009 Napisano 9 Grudzień 2009 Share Napisano 9 Grudzień 2009 http://www.odkrywca-online.pl/czolg-z-miejscowosci-gorzyczki,646985.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blaszak Napisano 9 Grudzień 2009 Share Napisano 9 Grudzień 2009 No i kolegę który zgłasza że wywożą wanne od jakiegoś panzera zgasili.Kolego leon_rybnik wmówią Ci że widziałeś UFO.Serio,to forum to już prawie DNO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blaszak Napisano 9 Grudzień 2009 Share Napisano 9 Grudzień 2009 Zaraz Pan PATRON wlepi mi karteczkę,ale co mi tam,nie będę się w tłumie wyróżniał.Panowie,ale taka jest prawda,jak ktoś widział,wie,to jest wyśmiewany a Wy później płaczecie że wyjechało i nikt nic nic nie wiedział.Najlepiej to podać na talerzu:gdzie leży,jaki to pojazd,wykopać i jeszcze przetransportować na własny koszt.GÓWNO się robi nie forum.Co jeden to mądrzejszy.NARA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.