Skocz do zawartości

wanna panzer IV

leon_rybnik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Otóż to, jak mówi Woytas spokojnie , zobaczymy co z tego wyjdzie. Swoją drogą niesądziłem że to info wywoła takie zainteresowanie :).
Dobrze że chłopaki z hurtowni mot. na Wodzisławskiej też to widzieli, bo inaczej już sam bym chyba myślał że mam zwidy :)
Napisano
chyba se jajca teraz robisz z tym brakiem zainteresowania :)
Chyba nic takiego u nas jeszcze nie wyszlo - z tego co sie orientuje. Oprocz tej wiezy z czegos co poszla na zlom w Rybniku jakies 2 lata temu :(
Napisano
Eee no spokojnie :) Właśnie chodzi mi o to że jest ono dość duże. A tak na marginesie, mogłbyś przybliżyć o co kaman z tą wieżą od czegoś" 2 lata temu? Nic mi się w tym temacie nie obiło o uszy.
Napisano
Gotartowice - facet budowal dom i wykopal z ogrodka cos o czym wiedzial od zawsze - podobno byla to wieza i miala jeden wlaz.
Tyle co udalo mi sie dowiedziec - nie mam pewnosci, ze to prawda bo info ze zrodla nie do konca wiarygodnego.
Napisano
Ogłoszenie do prasy
Kontakt z Policją
opis ciężarówki kolor może marka
przewineły się tu jakieś info o firmie
i się może znajdzie
tylko musicie zadziałać na miejscu
Napisano
PATRON , twój wpis jest najlepszy w tym wątku, nieźle sie uśmiałem. Gratulacje. A reszta niech łapie duchy przeszłości. He he he he.
Napisano
A tak na poważnie , nie każdy musi znać sie na pancerce i poszukiwaniach tego typu. Przejechało coś przez miasto, spytałem czy ktoś czegoś nie wie i tyle. Nie rozumiem czemu co niektórzy mają taki zajebisty ubaw i po co posty które nic nie wnoszą, pierw jakiś Mozambik i Maroko teraz Tygrys i Pantera za chwilę będzie że to był Wostok 1 Gagarina.
Panowie od 7ki super robota przy waszym sprzęcie, ale nie traktujcie innych , którzy mniej w temacie siedzą jak debili, to taka moja mała prośba. Jest takie stare powiedzenie, jak nie masz nic mądrego do powiedzenie to lepiej nic nie mów".

A jeszcze jedno, dobra rada dla wszelkiej maści wesołków, może załóżcie kabaret, podobno całkiem nieźle się na tym wychodzi. I popularność większa, a nie tylko forum o".

Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych
Napisano
Nudnawo tu się zrobiło w ostatnim czasie, ale proszę, nawet czyjaś bujna wyobraźnia lub fatamorgana
( ciekawe że występuje nawet w naszej szerokości geograficznej i to o tej porze roku!!! )
może znowu rozpalić forum do czerwoności.

No i dyżurni komisarze (...) oblatani w sprawach rekwizycji wszelkiej maści nielegalnych panzerów,
czujni i spięci na posterunku, jak zawsze.

Podpowiem gatis kogo jeszcze oprócz postawienia na nogi konserwatorów z płudniowej Polski ( jeden WKZ z Katowic to mało ), policji, straży miejskiej z Rybnika ( i innych ościennych gmin leżących na przypuszczalnej trasie transportu ), należy na pewno właczyć w te poszukiwania.

Przede wszystkim BOR, ( bo może ktoś z partii rządzącej maczał brudne paluchy ), CBŚ, CBA ( może jakiś urzędnik wziął łapówę ),PIH ( może sprzedający nie wypisał paragonu ), ITD ( może gabaryt zbyt wielki, przeciez to był podobno czołg ),
a na pewno powiadomić firmę Malanowski i partnerzy,
ten były milicjant 07 w niecałą godzinę złatwi temat
( zwłaszcza jak się dorwie do zapisów tych kamer z bankomatów ).
Powodzenia panowie, nie odpuszczać!
Napisano
Nie przjmuj sie leon_rybnik szydercami i prześmiewcami!
Najlepiej jest niewdawać się w dyskusje z takim wesołkami"!
Trzymam kciuki żeby wyjaśniło sie co wiedziałeś i co sie teraz dzieje z tym żelastwem"...
Napisano
Woytas, może przenieś ten temat do dołka i będzie spokój.
Jak się czegoś dowiemy to będzie reaktywacja.

Fatamorgana, no cóż w takim razie klika osób a w tym i moja skromna osoba, będzie musiało zmienić dealera.

pozdro
Napisano
Żenujący jest temat poniżej!!!
Jak widać brak nie któryum wyobraźni w pisaniu bajek a wyśmiewać się potrafią!
Napisano
No i kolegę który zgłasza że wywożą wanne od jakiegoś panzera zgasili.Kolego leon_rybnik wmówią Ci że widziałeś UFO.
Serio,to forum to już prawie DNO
Napisano
Zaraz Pan PATRON wlepi mi karteczkę,ale co mi tam,nie będę się w tłumie wyróżniał.Panowie,ale taka jest prawda,jak ktoś widział,wie,to jest wyśmiewany a Wy później płaczecie że wyjechało i nikt nic nic nie wiedział.
Najlepiej to podać na talerzu:gdzie leży,jaki to pojazd,wykopać i jeszcze przetransportować na własny koszt.
GÓWNO się robi nie forum.
Co jeden to mądrzejszy.
NARA!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie