Skocz do zawartości

wanna panzer IV

leon_rybnik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Otóż to, jak mówi Woytas spokojnie , zobaczymy co z tego wyjdzie. Swoją drogą niesądziłem że to info wywoła takie zainteresowanie :).
Dobrze że chłopaki z hurtowni mot. na Wodzisławskiej też to widzieli, bo inaczej już sam bym chyba myślał że mam zwidy :)

A tak na poważnie , nie każdy musi znać sie na pancerce i poszukiwaniach tego typu. Przejechało coś przez miasto, spytałem czy ktoś czegoś nie wie i tyle. Nie rozumiem czemu co niektórzy mają taki zajebisty ubaw i po co posty które nic nie wnoszą, pierw jakiś Mozambik i Maroko teraz Tygrys i Pantera za chwilę będzie że to był Wostok 1 Gagarina.
Panowie od 7ki super robota przy waszym sprzęcie, ale nie traktujcie innych , którzy mniej w temacie siedzą jak debili, to taka moja mała prośba. Jest takie stare powiedzenie, jak nie masz nic mądrego do powiedzenie to lepiej nic nie mów".

A jeszcze jedno, dobra rada dla wszelkiej maści wesołków, może załóżcie kabaret, podobno całkiem nieźle się na tym wychodzi. I popularność większa, a nie tylko forum o".

Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych

Nudnawo tu się zrobiło w ostatnim czasie, ale proszę, nawet czyjaś bujna wyobraźnia lub fatamorgana
( ciekawe że występuje nawet w naszej szerokości geograficznej i to o tej porze roku!!! )
może znowu rozpalić forum do czerwoności.

No i dyżurni komisarze (...) oblatani w sprawach rekwizycji wszelkiej maści nielegalnych panzerów,
czujni i spięci na posterunku, jak zawsze.

Podpowiem gatis kogo jeszcze oprócz postawienia na nogi konserwatorów z płudniowej Polski ( jeden WKZ z Katowic to mało ), policji, straży miejskiej z Rybnika ( i innych ościennych gmin leżących na przypuszczalnej trasie transportu ), należy na pewno właczyć w te poszukiwania.

Przede wszystkim BOR, ( bo może ktoś z partii rządzącej maczał brudne paluchy ), CBŚ, CBA ( może jakiś urzędnik wziął łapówę ),PIH ( może sprzedający nie wypisał paragonu ), ITD ( może gabaryt zbyt wielki, przeciez to był podobno czołg ),
a na pewno powiadomić firmę Malanowski i partnerzy,
ten były milicjant 07 w niecałą godzinę złatwi temat
( zwłaszcza jak się dorwie do zapisów tych kamer z bankomatów ).
Powodzenia panowie, nie odpuszczać!

Nie przjmuj sie leon_rybnik szydercami i prześmiewcami!
Najlepiej jest niewdawać się w dyskusje z takim wesołkami"!
Trzymam kciuki żeby wyjaśniło sie co wiedziałeś i co sie teraz dzieje z tym żelastwem"...

Zaraz Pan PATRON wlepi mi karteczkę,ale co mi tam,nie będę się w tłumie wyróżniał.Panowie,ale taka jest prawda,jak ktoś widział,wie,to jest wyśmiewany a Wy później płaczecie że wyjechało i nikt nic nic nie wiedział.
Najlepiej to podać na talerzu:gdzie leży,jaki to pojazd,wykopać i jeszcze przetransportować na własny koszt.
GÓWNO się robi nie forum.
Co jeden to mądrzejszy.
NARA!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie