Maaarcin Napisano 6 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 6 Grudzień 2009 Witam. nie wiem czy to dobry dział na takie rzeczy, ale według mnie najbardziej trafny. Chcialbym zapytc, poprosic o sugestie i ewentualnie zaobaczyc, jak latwo i bezpiecznie mozna pokazac swoje zbiory dokumentow i zdjec. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abcd Napisano 6 Grudzień 2009 Share Napisano 6 Grudzień 2009 Napewno winny unikać długotrwałego działania światła,szczególnie słonecznego (UV) bo blakną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maaarcin Napisano 7 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 7 Grudzień 2009 Dzieki abcd:) moze ktos pochwali sie swoim zboirem w jakiejs ladnej gablotce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kopacz1 Napisano 7 Grudzień 2009 Share Napisano 7 Grudzień 2009 np.można wykorzystać stare ramki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kopacz1 Napisano 7 Grudzień 2009 Share Napisano 7 Grudzień 2009 albo w segregatorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teges Napisano 7 Grudzień 2009 Share Napisano 7 Grudzień 2009 A plakaciki w antyramę i na ścianę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teges Napisano 7 Grudzień 2009 Share Napisano 7 Grudzień 2009 Drugi tak samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maaarcin Napisano 7 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 7 Grudzień 2009 Dziekuje za zainteresowanie. jednak moje przedmioty to raczej ksiazeczki, stare pocztowki, troche korespondencji, druczki, dowody osobiste i takie tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.