RADNORI Posted November 30, 2009 Author Share Posted November 30, 2009 Raptem godzinę temu otrzymałem ten wycior. Ponoć jest od Gew.98, osoba od której dostałem fancik niewiele mogła powiedzieć. Długość 40 cm i ten znaczek widoczny na zdjęciu, czy to faktycznie od tego modelu i oryginał?Pozdr:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihura Posted November 30, 2009 Share Posted November 30, 2009 Piękny pęczek. Wysłałbyś jeden w Noworocznym Alleluja?pzdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RADNORI Posted November 30, 2009 Author Share Posted November 30, 2009 Raptem godzinę temu otrzymałem ten wycior. Ponoć jest od Gew.98, osoba od której dostałem fancik niewiele mogła powiedzieć. Długość 40 cm i ten znaczek widoczny na zdjęciu, czy to faktycznie od tego modelu i oryginał?Pozdr:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
RADNORI
Raptem godzinę temu otrzymałem ten wycior. Ponoć jest od Gew.98, osoba od której dostałem fancik niewiele mogła powiedzieć. Długość 40 cm i ten znaczek widoczny na zdjęciu, czy to faktycznie od tego modelu i oryginał?
Pozdr:)
2 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.